3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en hebben vandaag vijf interessante, sterke Hollywoodfilms - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The King (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Michôd | Cast: Timothée Chalamet, Robert Pattinson, Joel Edgerton, e.a.
Prins Hal verslindt vrouwen en alcohol als de malle. Wanneer zijn vader komt te overlijden, moet hij zijn leven drastisch veranderen om de troon over te kunnen nemen. Maar daar zit hij eigenlijk niet op te wachten. Als de machtige koning Henry V krijgt hij te maken met vijandigheden binnen en buiten de kasteelmuren.

American Factory (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Bognar & Julia Reichert | Met: Junming Wang, Sherrod Brown, Dave Burrows, e.a.
In deze Oscarwinnende documentaire American Factory laait de hoop op als een Chinees bedrijf een fabriek in het vervallen Ohio heropent, waardoor duizenden mensen weer aan het werk kunnen. Een botsing van culturen lijkt echter deze Amerikaanse droom te vernietigen.

Crazy Rich Asians (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Chu | Cast: Constance Wu, Henry Golding, Awkwafina, e.a.
Rachel, een sympathieke lerares uit New York, ontdekt dat haar vriend Nick steenrijk is wanneer ze zijn familie ontmoet bij een bruiloft in zijn thuisland Singapore. Dat maakt hem een van de meest gewilde mannen. In Singapore worstelt Rachel met haar eigen komaf.

NieuwsFilm

meest populair