Algemeen

Chris Evans over terugkeer als Captain America

Keert de originele Captain America ooit terug in het MCU.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Met aandelen in onder meer de drie Captain America-films en de vier Avengers-films was Chris Evans een van de bepalende gezichten in het Marvel Cinematic Universe. In Avengers: Endgame werd zijn verhaal afgerond en een terugkeer zou onlogisch zijn.

Fans zouden graag zien hoe Steve Rogers de opgehaalde stenen in Endgame weer terugplaatst in de Marvel Cinematic Universe-tijdslijn, maar de kans lijkt klein dat we dit - of een andere verhaal met Evans - te zien krijgen. Tijdens The Graham Norton Show liet de acteur weten hoe hij denkt over een terugkeer.

Riskant om terug te keren
"Ja, dat denk ik wel," antwoordde Evans op de vraag of hij denkt dat hij echt klaar is als Captain America. Dit onderbouwt hij vervolgens ook en hij geeft aan dat hij het een risico vindt om terug te keren.


"Het was een geweldige reeks en we hebben het zo groots aangepakt dat het naar mijn idee riskant zou zijn om terug te keren. Het was zo'n geweldige ervaring en ik denk dat het beter is om dat zo te laten. Het is geen definitieve nee, maar gretig om terug te keren ben ik ook niet."

The Falcon and the Winter Soldier
Het personage Captain America zal overigens voortleven. Nu Rogers uit beeld is, zal zijn schild naar verluidt gedragen worden door Sam Wilson / Falcon (Anthony Mackie), James "Bucky" Barnes / Winter Soldier (Sebastian Stan) en waarschijnlijk ook U.S. Agent (Wyatt Russell) in de serie The Falcon and the Winter Soldier op Disney+, nog altijd gepland voor augustus dit jaar.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

556122

Avatar

Ik hoop een zeer korte cameo van de bejaarde Steve rogers te zien in falcon and the winter soldier...

Frietgezicht

Avatar

De fans die willen zien hoe de stenen terug legt willen alleen maar zien hoe zijn ontmoeting met Red Skull verloopt dus die nerds kun je beter een scene van 5 min geven.

Civilian Supreme

Avatar

Laat maar terugkomen, misschien kunnen ze Endgame wissen, wat een aanfluiting was dat.
Begrijp echt niet dat er mensen zijn die dit een goede voortzetting vonden op Infinty War.
Gelijk maar zeggen waarom:
-ondergebruikte Thanos zoals we hem zo goed zagen in IW.
-Ontzettend domme humor zoals 1-minuutgrap dikke Thor.
-Vanuit het niks een irritante slimme Hulk
-Dom tijdreisgedoe, ook uit het niks vandaan.
-de 5 jaar vooruitsprong met alle gevolgen daarvan ook zeer duf.
- ondanks het beloven dat personages niet teruggebracht zouden worden toch weer terugbrengen.

Ze hadden in de 1e plaats niet zoveel bekende superhelden dood moeten laten gaan en degene die dus verdwenen incl van de wereldbevolking weg moeten houden. Het is gebeurd, verloren, deal daarmee.
Daarbij hadden ze het direct aan moeten laten sluiten op IW om de impact op iedereen te laten zien.
Uit wraak en besef dat iemand als Thanos hiervoor gestraft moet worden wel achter hem aan natuurlijk.

En als ze er dan toch een vrolijk einde aan willen breien hadden ze Thanos nog meer ontwikkeling kunnen geven doordat hij gaandeweg toch spijt krijgt van zijn acties en in een toekomstvisioen ziet dat het allemaal geen nut heeft gehad aangezien we vanzelf weer op een punt komen van overbevolking.
Waarop hij probeert de boel weer terug te draaien met behulp van de gauntlet.

Goku32

Avatar

Ik hoop dat Cap terug komt want hij was wel het leukste in de films, had ik zelf niet verwacht dat hij zo goed was als Cap. Maar terug keren mag altijd, maar dat skull moet ook terug komen vind ik.

Onomatope

Avatar

@ Civilian... groot gelijk! BAGGERFILM! De civilian cut lijkt me wel wat ????????

JMRG

Avatar

Endgame had helaas niet die blijvende serieuze toon die ik had verwacht.. in mijn ogen lijkt het meer een komedie beetje, vooral middengedeelte van de film

NieuwsFilm

meest populair