Succes 'Deadpool' maakte van 'Suicide Squad' en zijn Joker een komedie

Succes 'Deadpool' maakte van 'Suicide Squad' en zijn Joker een komedie

Veel veranderingen door successen en teleurstellingen in de bioscoop.

Het mag ondertussen duidelijk zijn dat Warner Bros. het flink moeilijk heeft om de productie van de films gebaseerd op de strips van DC Comics gestroomleind te laten verlopen. Bijna rond iedere film in het DC Extended Universe zijn er verhalen bekend dat de studio ingreep en aanpassingen wenste, om uiteenlopende redenen.

Ook Suicide Squad zou bizar veel aanpassingen hebben gekregen en nu gaat het gerucht dat ook de versie van David Ayer (Fury, Bright) uitgebracht wordt. De regisseur laat de afgelopen dagen heel wat weten over de dingen die hij meemaakte tijdens het maken van zijn DC-film.

Deadpool maakte van Suicide Squad een komedie
Een fan verwees naar de 'I started a dream'-trailer en deze zou de film de beste toon geven. Hierop reageerde Ayer:


"Deze trailer had exact de toon en de intentie van de film die ik heb gemaakt. Methodisch. Gelaagd. Complex, mooi en verdrietig. Nadat de BVS-recensies de leiding [van Warner Bros.] shockeerden en Deadpool een succes was, werd mijn zielvolle drama verandert in een 'komedie'."


Voorbeeld: De Joker was te donker
Eén van de voorbeelden die Ayer aangeeft is dat zijn Joker, gespeeld door Jared Leto flink is veranderd.


"Deze scène werd opnieuw opgenomen omdat de toon 'te donker' was. Mijn eerste act was een normaal geconstrueerde film. Ik liet me inspireren door Nolan. Er waren scènes met ongelooflijk acteerwerk tussen Jared en Margot. Joker was angstaanjagend. Harley was complex."



NieuwsFilm

meest populair