Algemeen

Opnames 'Venom 2' kunnen weer verder maar de crew 'durft niet'

Is die angst terecht of ook een beetje aanstellerij?

door Arjen Rooseboom om 10:38 in Algemeen
De opnames van Venom: Let There Be Carnage waren pas halverwege toen de coronacrisis uitbrak. Hollywood start nu langzaam alles weer op, maar Sony's project lijkt te kampen met bange medewerkers.
 
Want onlangs onthulde producer Dan Wilson dat de nervositeit en angst nog steeds heel erg heersen onder de cast en crew, zelfs met de belofte van nieuwe regels en strikt gemaakte hygiënestandaarden:

"Iedereen voelt zich betrokken en niemand wil een riskante omgeving binnengaan. In de besproken plannen is daar rekening mee gehouden, maar we zullen zien. Misschien moeten we iemand vervangen".

50 plussers zijn voorzichtig
Sommige grote namen hebben zelfs besloten om wat vrije tijd te nemen en er een jaar tussenuit te gaan. Het zijn vooral de oudere acteurs en crewleden die zichzelf niet meer in gevaar willen brengen.

In het vervolg op de kaskraker uit 2018 keert Tom Hardy terug als Eddie Brock alias Venom, met Woody Harrelson als Cletus Kasady, ook wel bekend als Carnage. Andy Serkis regisseert. Release vanaf juni 2021.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Draven

Avatar

Tja, je hoort dat er bejaarde mensen zijn die het overleven en er zijn jonge mensen aan het virus gestorven. Gevecht- en liefdesscenes opnemen wordt moeilijk zo. Ik denk respecteren dat er voor iemand een gegronde angst kan zijn en dus laat die thuis.

Overlord

Avatar

Met vooraf 2 weken quarantaine en regelmatig testen zou je een aardig eind moeten komen lijkt me.
Er zijn al diverse andere landen die het op deze manier aanpakken. Uiteraard is de kans wel groot dat dit op een veel kleinere schaal gebeurt dan de grote Hollywood producties en dan zonder figuranten.

xarkov

Avatar

Goed bang gemaakt. Wat dacht je van testen? Misschien iedereen iedere dag testen voordat ze mogen gaan werken?

NieuwsFilm

meest populair