'Frozen 3' op komst of is er toch geen plek voor?

'Frozen 3' op komst of is er toch geen plek voor?

Disney-ster Josh Gad vertelt erover.

Walt Disney Animation Studios maakt niet heel veel grote vervolgfilms. Veel eindigen direct op dvd. Frozen II is de uitzondering op de regel. En nu spreekt acteur Josh Gad over de mogelijkheid van een derde film.

Lang leek het erop dat Frozen überhaupt geen vervolg zou krijgen. Totdat makers Jennifer Lee en Chris Buck plotseling een ingeving hadden en wisten wat ze wilden met een tweede film. Nu is het de vraag of er dus een derde film komt.

Derde Frozen
"Ik weet het niet. Ik bedoel, het zit zo: Frozen II bestond pas toen er een reden voor was. En zo weet ik dus ook niet of er een Frozen III komt," aldus Josh Gad. "Daar krijg ik ook lang niet genoeg voor betaald. Maar ik kan je dit vertellen: Er was een kans om deze personages te gebruiken en een gevoel van hoop en inspiratie over te brengen."

Daarom "werkten Disney en ik dan ook samen aan At Home with Olaf. En als de Frozen-franchise dus door zal gaan, hoeft dat niet per se met een Frozen III te zijn. Maar we zullen het zien. Als er een verhaal is dat de moeite van het vertellen waard is, weet ik zeker dat Jennifer Lee en het buitengewone team van Disney Animation dat ooit zal maken."

NieuwsFilm

meest populair