Algemeen

'Frozen 3' op komst of is er toch geen plek voor?

Disney-ster Josh Gad vertelt erover.

door Jim Pedd om 06:57 in Algemeen
Walt Disney Animation Studios maakt niet heel veel grote vervolgfilms. Veel eindigen direct op dvd. Frozen II is de uitzondering op de regel. En nu spreekt acteur Josh Gad over de mogelijkheid van een derde film.

Lang leek het erop dat Frozen überhaupt geen vervolg zou krijgen. Totdat makers Jennifer Lee en Chris Buck plotseling een ingeving hadden en wisten wat ze wilden met een tweede film. Nu is het de vraag of er dus een derde film komt.

Derde Frozen
"Ik weet het niet. Ik bedoel, het zit zo: Frozen II bestond pas toen er een reden voor was. En zo weet ik dus ook niet of er een Frozen III komt," aldus Josh Gad. "Daar krijg ik ook lang niet genoeg voor betaald. Maar ik kan je dit vertellen: Er was een kans om deze personages te gebruiken en een gevoel van hoop en inspiratie over te brengen."

Daarom "werkten Disney en ik dan ook samen aan At Home with Olaf. En als de Frozen-franchise dus door zal gaan, hoeft dat niet per se met een Frozen III te zijn. Maar we zullen het zien. Als er een verhaal is dat de moeite van het vertellen waard is, weet ik zeker dat Jennifer Lee en het buitengewone team van Disney Animation dat ooit zal maken."

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rutherford

Avatar

Er zal wel een derde film komen. Frozen is een goudmijn. Vooral de merchandise, die mss wel meer opbrengt dan de film.

Jeroen Pasman

Avatar

Dit is een goudmijn ! Tuurlijk is er plaats voor !
Uitmelken die hap !

Dukat

Avatar

deel 2 was te complex voor de kleintjes (soms ook eng).

Moviegast123

Avatar

Ik weet misschien nog iets geef Anna in de 3de film ook speciale krachten zoals vuur bevoordeeld of zo

Master Of Films

Avatar

Voor deel 3 zou het kneitergaaf zijn als Olaf naar Spanje ging. Olaf moet ook een keer op vakantie, en daarnaast valt hij die meiden voor een tijdje niet lastig.

RobzZ01

Avatar

Van mij hoeft het niet, ondanks het feit dat ik de tweede nog niet gezien heb.

Simpelweg vanwege het feit dat Disney Classics het gewoon met maximaal één vervolg moeten houden en dan gewoon met nieuwe verhaaltjes moeten komen. Zo gaat het al sinds de allereerste classic. Afgezien van die straight-to-video vervolgen hadden ook al die kaskrakers vaak geen vervolg nodig. Toen ging Disney ook niet voor "de meest logische" optie.

Frietgezicht

Avatar

^ Van mij hoeft het niet, ondanks het feit dat ik de tweede nog niet gezien heb.


Vraag mij echt af hoe oud jij bent Rob. Maken ze films voor jou.

NieuwsFilm

meest populair