Trailer voor een horrorversie van het Marvel-filmuniversum

Trailer voor een horrorversie van het Marvel-filmuniversum

Wat als het Marvel Cinematic Universe een horrorfilmfranchise was?

Met over het algemeen een leeftijdsclassificatie van 12 jaar en ouder zijn de films in het Marvel Cinematic Universe doorgaans licht verteerbare films zonder echt bloederig en te grof geweld. Maar wat als de franchise een horrorfilm was geweest?

Dit dacht de maker van onderstaande video. Je ziet de soort van trailer met de titel Avengers | You Were Supposed To Protect Us van een fan die de filmreeks in een ander daglicht plaatst. De beelden werden gemonteerd door FullBelly Edits.


Echt horrorelementen zijn amper te zien in het Marvel Cinematic Universe, al zagen we in Spider-Man: Far from Home uit 2019 zowaar Marvel-zombies. En als je alle stevige beelden uit de filmreeks achter elkaar monteert, met flink wat geschreeuw en intense muziek dan krijgt het geheel toch een heel andere landing. Wat zeg jij?

Overigens lijkt Doctor Strange in the Multiverse of Madness, te verschijnen in 2022, wel iets meer horrorelementen toe te gaan voegen. De vraag is uiteraard hoever Marvel / Disney dit wil en kan doorvoeren.

NieuwsFilm

meest populair