'Alita: Battle Angel'-fans voeren campagne voor vervolg

'Alita: Battle Angel'-fans voeren campagne voor vervolg

Als het aan fans ligt dan komt er snel een vervolg.

Fans voeren actief campagne voor een vervolg op Alita: Battle Angel. In Los Angeles zijn nu billboards opgehangen waarin fans oproepen een campagne te voeren voor een mogelijk vervolg.

Vorig jaar kwam Alita eindelijk uit in de bioscoop. Het was een verfilming van de gelijknamige manga die decennia in ontwikkeling was. Financieel was de film een succes, met een verdienste van 401,7 miljoen dollar. Maar dat was niet genoeg om meteen groen licht te geven voor een vervolg. Toch willen fans het heel graag.

Vervolg op Alita
Fans doen al een tijdje hun best om een vervolg te krijgen. Zo was er een campagne op sociale media en lieten fans een vliegtuig met een banner over de Oscars vliegen in een poging de aandacht van Disney te trekken. Disney zou ook juist voor problemen zorgen, want volgens acteur Christopher Waltz liggen de rechten in handen van die studio en zorgt dat ervoor dat de film er niet komt.

Maar de fans geven niet snel op en komen daarom nu met billboards in Los Angeles. Er zijn er vier van te vinden in de Amerikaanse stad.

Tweet verwijderd

NieuwsFilm

meest populair