Video

Knuffelbeer Kevin James is een gevaarlijke neo-nazi in deze 'Becky' clip

De acteur was na jaren van comedy duidelijk toe aan iets nieuws.

door Timothy van Damme om 09:01 in Video
We kennen Kevin James vooral van de sitcom The King of Queens, zijn hoofdrol in Paul Blart: Mall Cop of de vele samenwerkingen met Adam Sandler.

Tot nu toe zagen we hem dus voornamelijk als sullige goedzak. In Becky laat hij zich van een heel andere kant zien. Daarin speelt hij namelijk een kwaadaardige neo-nazi. Hieronder vind je een nieuwe clip uit de film.Terugvechten
Becky is een veertienjarig meisje, dat na de dood van haar moeder een weekendje naar een afgelegen huisje vertrekt. Daar hoopt ze met haar vader een beetje rust te vinden.

Dat loopt echter anders dan verwacht. Een groep ontsnapte criminelen - onder leiding van de gevaarlijke Dominick - valt het huisje binnen. Maar Becky besluit terug te vechten met alles wat ze heeft.

Sadistisch
James nam de rol van sadistische neo-nazi over van Simon Pegg, die vanwege andere verplichtingen moest afzeggen. De titelrol wordt gespeeld door Lulu Wilson, bekend van Annabelle: Creation.

Becky wordt geregisseerd door Jonathan Milott en Cary Murnion, die eerder Cooties en Bushwick maakten. De film is in de Verenigde Staten vanaf 5 juni te streamen. Over een Nederlandse release is op dit moment nog niets bekend.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sietzet

Avatar

Zo, zo, zo benieuwd naar deze film. Verwacht er niet heel veel van maar ben een fan van Kevin James, dus ik ben vooral benieuwd naar zijn vertolking als bad guy

ridjieddo

Avatar

Kevin James heeft onlangs een Youtube kanaal opgericht met supergrappige en goed ge-edite filmpjes, aanrader!

Master Of Films

Avatar

Kevin James als neo-nazi! Top dat hij uit zijn comfort zone komt. Benieuwd naar deze film.

xarkov

Avatar

Maar zij is blank?

Timothy

Avatar

@xarkov: Klopt. Kan het personage daarom geen neo-nazi zijn? Niemand heeft gezegd dat zijn aanval op dit gezin racistische motieven heeft.

xarkov

Avatar

@Timothy, nope, maar het was wel logischer geweest, had meer drama en spanning gegeven en als bonus had het ook nog eens kunnen aansluiten op wat er momenteel speelt in de USA.

Decepticon

Avatar

Altijd heel gaaf om te zien als een acteur uit zijn comfortzone stapt, als Kevin James hier.
Ik ben ook fan van hem en ik kwam laatst ook ineens zijn youtube kanaal tegen. Ik heb die filmpjes nog niet bekeken.
Deze film wil ik zeker zien, ben heel benieuwd hoe Kevin James zijn rol speelt.

NieuwsFilm

meest populair