Knuffelbeer Kevin James is een gevaarlijke neo-nazi in deze 'Becky' clip

Knuffelbeer Kevin James is een gevaarlijke neo-nazi in deze 'Becky' clip

De acteur was na jaren van comedy duidelijk toe aan iets nieuws.

We kennen Kevin James vooral van de sitcom The King of Queens, zijn hoofdrol in Paul Blart: Mall Cop of de vele samenwerkingen met Adam Sandler.

Tot nu toe zagen we hem dus voornamelijk als sullige goedzak. In Becky laat hij zich van een heel andere kant zien. Daarin speelt hij namelijk een kwaadaardige neo-nazi. Hieronder vind je een nieuwe clip uit de film.



Terugvechten
Becky is een veertienjarig meisje, dat na de dood van haar moeder een weekendje naar een afgelegen huisje vertrekt. Daar hoopt ze met haar vader een beetje rust te vinden.

Dat loopt echter anders dan verwacht. Een groep ontsnapte criminelen - onder leiding van de gevaarlijke Dominick - valt het huisje binnen. Maar Becky besluit terug te vechten met alles wat ze heeft.

Sadistisch
James nam de rol van sadistische neo-nazi over van Simon Pegg, die vanwege andere verplichtingen moest afzeggen. De titelrol wordt gespeeld door Lulu Wilson, bekend van Annabelle: Creation.

Becky wordt geregisseerd door Jonathan Milott en Cary Murnion, die eerder Cooties en Bushwick maakten. De film is in de Verenigde Staten vanaf 5 juni te streamen. Over een Nederlandse release is op dit moment nog niets bekend.

NieuwsFilm

meest populair