Arnold Schwarzenegger had een naar ongeluk tijdens opnames 'Total Recall'

Arnold Schwarzenegger had een naar ongeluk tijdens opnames 'Total Recall'

Stoute metro!

Vaker dan hij zou willen loopt Arnold Schwarzenegger een wond op tijdens de opnames van één van z'n films. Ziek worden in het buitenland (Predator) of ruw te werk gaan tijdens actiescènes (The Last Stand) - de 72-jarige Oostenrijker weet er genoeg van. Zo vond er ook iets pijnlijks plaats in Total Recall uit 1990.

In de film van Paul Verhoeven tracht Schwarzenegger's karakter in een rijdende metro te komen. Om toegang te krijgen tot het ondergrondse vervoersmiddel slaat hij een ruit kapot en springt erin. Deze stunt leverde Schwarzenegger een akelige wond op.



Raam
In gesprek met Yahoo! legde de acteur zijn verhaal uit. "Toen ik langs de trein rende en het raam raakte met mijn wapen explodeerde het niet op tijd. Ik sneed toen diep in mijn pols. Tijdens de lunchpauze moest ik gehecht worden, wat 's nachts was."

De film verbergt dit op simpele wijze, vertelt Schwarzenegger. "Na het hechten verborgen we het verband. [De mouwen van] mijn jas werden uitgerold en vastgeplakt, zodat je het niet kon zien."

NieuwsFilm

meest populair