Gaat Disney van 'Deadpool' echt een halve kinderfilm maken?

Gaat Disney van 'Deadpool' echt een halve kinderfilm maken?

Deadpool was 2x R-rated, maar wordt hij onder Disney de mond gesnoerd?

In 2016 zagen we voor het eerst Deadpool van acteur Ryan Reynolds in actie op het witte doek (vergeet die eerdere...) en in 2018 kwam er een vervolg met Deadpool 2. Nu is het wachten op Deadpool 3. Maar wordt deze afgezwakt in geweld en schuttingtaal?

Volgens scooper Grace Randolph van Beyond The Trailer is dit het geval. Marvel Studios wil het personage namelijk opnemen in het Marvel Cinematic Universe, maar daarvoor zal Deadpool zich wel ordentelijker moeten gedragen.

Deadpool op zijn vroegt in 2023
Volgens Randolph zien we het derde deel pas op zijn vroegst in 2023 in de bioscoopzalen. En dit met name doordat Marvel Studios de vierde fase van het MCU al tot in 2022 heeft uitgestippeld. Volgens de bron van Randolph zou Deadpool wel kunnen opduiken in eerdere MCU-films.

Dit zou Marvel Studios de gelegenheid geven om van Deadpool een PG-13 personage te maken, zonder scheldwoorden en duidelijk minder stevig en bloederig geweld. Overigens verscheen in 2018 de PG-13 versie Once Upon a Deadpool van Deadpool 2. Deze Deadpool-film voor jongeren bleek geen doorslaand succes.



NieuwsFilm

meest populair