Algemeen

Gaat Disney van 'Deadpool' echt een halve kinderfilm maken?

Deadpool was 2x R-rated, maar wordt hij onder Disney de mond gesnoerd?

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
In 2016 zagen we voor het eerst Deadpool van acteur Ryan Reynolds in actie op het witte doek (vergeet die eerdere...) en in 2018 kwam er een vervolg met Deadpool 2. Nu is het wachten op Deadpool 3. Maar wordt deze afgezwakt in geweld en schuttingtaal?

Volgens scooper Grace Randolph van Beyond The Trailer is dit het geval. Marvel Studios wil het personage namelijk opnemen in het Marvel Cinematic Universe, maar daarvoor zal Deadpool zich wel ordentelijker moeten gedragen.

Deadpool op zijn vroegt in 2023
Volgens Randolph zien we het derde deel pas op zijn vroegst in 2023 in de bioscoopzalen. En dit met name doordat Marvel Studios de vierde fase van het MCU al tot in 2022 heeft uitgestippeld. Volgens de bron van Randolph zou Deadpool wel kunnen opduiken in eerdere MCU-films.

Dit zou Marvel Studios de gelegenheid geven om van Deadpool een PG-13 personage te maken, zonder scheldwoorden en duidelijk minder stevig en bloederig geweld. Overigens verscheen in 2018 de PG-13 versie Once Upon a Deadpool van Deadpool 2. Deze Deadpool-film voor jongeren bleek geen doorslaand succes.24 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

suicide squad lid

Avatar

als disney fox koopt moeten ze er van bewust zijn dat fox r rated content heeft en dat ze daar verder mee moeten

Renegade

Avatar

Dat neem.ik voor alsnog met een flinke korrel zout. Als het wel zo is dan hoeft het niet van mij. Deadpool de mond snoeren???? Dat is juist het gaafste er van. Laat hem lekker zijn zoals hij is.

Thom1988

Avatar

Disney: The PC studio that destroys franchises.

PickleRick

Avatar

Ik snap Disney niet. Je kan toch gewoon prima volwassen content maken. Plaats het dan onder een sub-studio (merk) zodat het niet direct gelieerd wordt aan je Aladin en Lion King kids movies.

Master Of Films

Avatar

PickleRick "Plaats het dan onder een sub-studio (merk) zodat het niet direct gelieerd wordt aan je Aladin en Lion King kids movies."
Wat dacht je van 20th Century Studios, voorheen bekend als 20th Century Fox.

Decepticon

Avatar

Dan moeten ze Deadpool uit de MCU laten. Er is bijna niemand die zo Deadpool wil zien in de MCU.

Rafael11

Avatar

Ach...het is Disgrace Rantdoll...

deregtx

Avatar

Veel mensen zeiden dit al voordat Fox werdt overgenomen... Maar de Marvel Fanboys maar blij zijn... Het was gewoon Goed dat Fox onafhankelijk was want het heeft vele goede films opgeleverd.

Artificialis

Avatar

Het lijkt wel alsof Disney wordt gerund door mensen met een psychiatrische stoornis. Het vermijden van alles wat onkuis is en hun drang naar censuur is niet gezond meer.

TheWatcher

Avatar

^ ach als je de gescchiedenis van het bedrijf en persoon Disney bekijkt, moeten bepaalde praktijken en handelingen geen verassing wezen...

Toch???

Of zeg ik iets verkeerd...Smiley face

kokosnoot

Avatar

Als dat zo is gooien Disney&Marvel hun eigen glazen in. Dat gaan ze merken in kaartjes omzet.

Als straks alles qua content 6 tot 12 jaar proof moet zijn worden films gewoon flauwer. Dat vindt je als volwassen persoon niet leuk, of toch echt wel minder leuk.

Dat heeft een prijs kan niet missen mensen gaan dan het hele super hero genre minder waarderen.

Decepticon

Avatar

In de jaren 80 was er gruwelijk veel R-Rated aanbod, bijna alle actiefilms waren zelfs R-Rated.
Wat is er toch mis gegaan....

Frietgezicht

Avatar

^ Decepticon, toen zag je ook nog weleens borsten in films voorbij komen. Wat een mooie tijd.

Artificialis

Avatar

Wie had ooit gedacht dat we in 2020 preutser, gevoeliger en politiek correcter zouden zijn dan 40 jaar geleden?

kokosnoot

Avatar

Ja, tegenwoordig staat alles tegenover elkaar, wereld lijkt in een identiteits crisis of beter gezegd, We leefden in het informatie tijdperk maar dat is nu overgegaan naar het identiteits-tijdperk.
Inderdaad stuk preutser dan 40 jaar terug. Mensen gaan weer gekleed naar de sauna om je rot te lachen. Maar goed als we lang genoeg wachten verdwijnt ook deze nieuwe onvrijheid weer en maakt plaats voor wat anders.

centr1no

Avatar

Even afgezien van de overige politiek correcte indoctrinatie van Disney is het een 'familie' merk en is het volstrekt logisch dat ze hun content kindvriendelijk houden.
Dat ze hun propriëteiten steeds mishandelen is helaas, met uitzondering van een enkele film, niet terug te zien in de opbrengsten daarvan.

Artificialis "Wie had ooit gedacht dat we in 2020 preutser, gevoeliger en politiek correcter zouden zijn dan 40 jaar geleden?"
Dat zijn 'we' helemaal niet. De zeikers hebben alleen een luidere stem gekregen met het internet en de aandacht die de overige media er aan schenken.
Een gedeelte bestaat zelfs uit beroepszeikers. Mensen die te pas en te onpas roepen dat ze het ergens niet mee eens zijn, het recht hebben te worden gehoord. Die geen normale discussie kunnen voeren omdat ze vast zitten in bepaalde denkwijzes. Die iedereen aanvallen die iets niet op hun manier ziet. Dat soort mensen noemen we extremisten en die zouden we moeten negeren.

Maac

Avatar

^Ik geloof dat links gedachtengoed behoorlijk domineert. De media, het onderwijs en Hollywood zijn allemaal links georiënteerd en da's een grote stuk van de taart.

Hoe moeilijk het is een fatsoenlijk artikel of opiniestuk te vinden dat iets stoms als Black Lives Matter eronderuit haalt is voor mij veelzeggend.

centr1no

Avatar

^Het heeft ook totaal geen nut omdat het merendeel van het o zo ontwikkelde volk er tegenaan loopt te schreeuwen met -ismes en fobieën. De intelligente mensen die het snappen zullen zich niet verlagen tot zulk gedrag.
Omdat zij zich niet roeren zijn media en bedrijven meer geneigd toe te geven aan de schreeuwers.

Maac

Avatar

^Ben het volledig met je eens.

eltorro

Avatar

^ Jammer dat van alles tegenwoordig een politieke discussie gemaakt moet worden...

@Decepticon: Deels Steven Spielberg, hij vond dat er te veel ruimte zat tussen PG en R rating. Toen heeft hij de PG-13 rating voorgesteld. Dit bleek een winstgevende rating zijn, want daarmee had je het grootste gedeelte van het filmpubliek. Door de jaren heen zijn langzaamaan alle studio's hun focus gaan verleggen naar PG-13 rated films.

Maar er was dus een tijd dat een groot deel van de blockbusters R rated waren en dag PG films net zo hard waren als de PG-13 rated films van nu.

centr1no

Avatar

eltorro "^ Jammer dat van alles tegenwoordig een politieke discussie gemaakt moet worden..."
Ik probeer graag mensen wat realiteitszin te geven zodat we niet met z'n allen als makke schaapjes lekker tolerant en inclusief alle rotzooi slikken die tegenwoordig massaal op ons afgegooid wordt alsof we allemaal misogynisten, homofoben en racisten zijn.
Als je het niet wil lezen, dan lees je het lekker niet.

Blablazer

Avatar

Al die Disney fanboys die alles van Marvel by Disney willen. ????????????????????????????????

Fuck Marvel Disney.

eltorro

Avatar

@centr1no:

Vermoeiend...

Maar goed, je reacties zijn in ieder geval offtopic. Dus plaats ze in het vervolg dan ook in het offtopic gedeelte van Filmtotaal.

NieuwsFilm

meest populair