'Planet of the Apes' wordt een voortzetting geen vervolg

'Planet of the Apes' wordt een voortzetting geen vervolg

Wes Ball vertelt over zijn film!

De volgende Planet of the Apes-film wordt geen volledige reboot. Regisseur Wes Ball ging niet in op de details, maar liet wel weten dat zijn film echt het verhaal voort gaat zetten van eerdere delen in de reeks.

Tijdens een interview met Discussing Film vertelde Ball dat fans van de trilogie waarin we Andy Serkis als Caesar zagen, gerust kunnen zijn. "We hebben een manier bedacht om in dit universum te blijven dat voor ons gemaakt is. Maar we gooien het ook open om wat hele gave dingen te kunnen doen. Maar ik probeer voorzichtig te zijn. Voor fans kan ik zeggen: jullie zijn in goede handen."

Planet of the Apes
Volgens Wes Ball wordt er druk aan de film gewerkt, of er nou een coronacrisis is of niet. "Planet of the Apes gaat in elk geval verder en we hebben een heel groot artteam dat werkt aan ongelofelijke concept art. We hebben een scenario dat vordert en dat kost wat tijd. Planet of the Apes gaat verder! Niet alleen dat, we kunnen binnenkort al met de virtuele productie beginnen, omdat het grotendeels een CG-film is."

NieuwsFilm

meest populair