Gerucht: 'X-Men' komen via het multiversum naar het Marvel Cinematic Universe

Gerucht: 'X-Men' komen via het multiversum naar het Marvel Cinematic Universe

Dat zou komen doordat nu Evan Peters gecast is.

Hoe komen de X-Men nou eigenlijk naar het Marvel Cinematic Universe? Dat is een vraag waar fans zich al mee bezig houden sinds Disney Fox overkocht en de rechten op de personages daarmee terugvloeiden naar Marvel Studios.

Nu acteur Evan Peters is gecast in de serie WandaVision, gaat het gerucht dat de X-Men straks te zien zijn via de multiversum-constructie. Peters is namelijk te zien als Quicksilver in de X-Men-films en zou nu ook als Quicksilver te zien zijn in de serie van Disney+. Dat is iets waar we al vaker verhalen over gehoord hebben, want Doctor Strange reist straks naar het multiversum en deze nieuwe MCU-serie van Disney+ zal daar als opzet voor dienen.

Alternatieve realiteit
We weten al dat Marvel zijn universum nu meerdere realiteiten gaat geven. Dat concept werd ook vastgesteld in Avengers: Endgame, waarin de Avengers terug in de tijd reizen om de Infinity Stones te verzamelen. Maar het bleek dat ze daarmee voor vertakkingen in de tijdstroom zorgden.

Dat concept zal naar het schijnt weer verkend worden in nieuwe films van Marvel. Het zou ook een mooie manier zijn om de X-Men naar het MCU te brengen. Die personages waren nog niet te zien in de franchise, maar komen er straks wel naartoe. Dan is een constructie met het multiversum wel een handige,

NieuwsFilm

meest populair