Algemeen

Strijdbaar beeld uit 'Star Wars: Episode IX - Duel of the Fates'

Nieuwe concept-art geeft Finn een revolutionaire rol.

door Bram de Groot om 08:35 in Algemeen
Een paar dagen gelden doken er online beelden op van acteur John Boyega die krachtige taal uitspreekt tijdens protesten in Londen. De acteur liet duidelijk weten dat hij zich hoe dan ook volop inzet tijdens de strijd tegen racisme en politiegeweld. Een even strijdbare rol had hij bijna ook in Star Wars: Episode IX - Duel of the Fates.

Uiteraard is hij in het wel gemaakte Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker ook in een heldhaftige rol te zien. Hieronder zie we Boyega's Finn in een soort van revolutionaire rol met heel wat van de andere bijfiguren, met onder meer Rose (Kelly Marie Tran), Poe (Oscar Isaac) en Chewie (Joonas Suotamo). Het beeld komt via een verslaggever van Collider.

Dit bericht bekijken op Instagram

Concept art from #colintrevorrow's #episode9

Een bericht gedeeld door Steve Weintraub (@colliderfrosty) op


Star Wars: Episode IX - Duel of the Fates is de negende Star Wars sagafilm, die Colin Trevorrow wilde maken. Hij vertrok echter en daarna kwam J.J. Abrams aan boord die het script van Trevorrow grotendeels herschreef.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Wie is deze mafkees ga eens echt werken.

Anonieme_Koek

Avatar

Het is The Rise of Skywalker, niet Duel of the Fates

Carmine

Avatar

Is die nog steeds finn-ished?

SteefL

Avatar

Die kerel waar ze nu voor in de bres springen heeft een strafblad voor het gewelddadig beroven van een zwangere vrouw. Die vrouw zal nu wel denken: 'Waar waren de honderdduizenden activisten toen hij mij dat aandeed??!!'

NieuwsFilm

meest populair