'Godzilla vs Kong' brengt keiharde monsteractie

'Godzilla vs Kong' brengt keiharde monsteractie

Regisseur Adam Wingard vindt de PG-13 rating allerminst overdreven.

Godzilla vs Kong kreeg een PG-13 rating. Daaruit bleek dat er intens geweld in de film zit, massavernietiging, dierenmishandeling en grof taalgebruik. Volgens regisseur Adam Wingard is dat allemaal allerminst overdreven.

Regisseur Adam Wingard deelde de rating op zijn Instagram-account. Daar hintte hij ernaar dat het allemaal echt een "understatement" is. Zijn actiefilm, die hij overigens regisseert voor Legendary Pictures, bevat natuurlijk enorm veel monstergevechten.
Dit bericht bekijken op Instagram

That's an understatement ;)

Een bericht gedeeld door Adam Wingard (@adamwingard) op



Godzilla vs Kong
We weten dat in de film straks King Kong gaat vechten met Godzilla. Kong was al enorm toen we hem de eerste keer te zien kregen, maar nog lang niet volgroeid. In deze nieuwe film is hij dat wel en klaar voor een gevecht met de enorme Godzilla.

Dat belooft wat spectaculairs, bleek wel uit de synopsis die onlangs is vrijgegeven. Legendes botsen als Godzilla en Kong, twee van de grootste krachten uit de natuur, botsen in een spectaculair gevecht. Terwijl Monarch een gevaarlijke missie onderneemt in niet eerder ontdekt gebied, waarbij de oorsprong van de Titans onthuld wordt, dreigt een samenzwering van mensen, de wezens - zowel de goeden als de kwaden - voor eeuwig van de Aarde te laten verdwijnen.

NieuwsFilm

meest populair