3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en hebben vandaag drie interessante, sterke Hollywoodfilms - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Spider-Man: Far From Home (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Watts | Cast: Tom Holland, Jake Gyllenhaal, Samuel L. Jackson, e.a.
Peter reist samen met zijn klasgenoten af naar Europa voor een welverdiende vakantie. Veel tijd om te ontsnappen heeft hij echter niet, want overal waar hij komt blijkt gevaar om de hoek te loeren en moet hij zijn superkrachten inzetten om alles en iedereen te redden. Gelukkig krijgt hij daarbij hulp van de mysterieuze nieuwe held Mysterio.

Wind River (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Taylor Sheridan | Cast: Jeremy Renner, Elizabeth Olsen, Gil Birmingham, e.a.
Wildjager Cory Lambert helpt de beginnende FBI-agente Jane Banner bij haar onderzoek naar de moord op een tienermeisje in een afgelegen indianenreservaat in Wyoming. De twee verschillen als dag en nacht van elkaar, maar zijn desalniettemin vastberaden om de zaak samen tot een goed einde te brengen.

The Wrong Missy (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tyler Spindel | Cast: David Spade, Lauren Lapkus, Nick Swardson, e.a.
Tim heeft een krankzinnige blind date met Missy, die compleet van het padje af lijkt te zijn. Door die verschrikkelijke ervaring wil Tim voorlopig even niet meer daten, maar dat verandert wanneer hij Melissa ontmoet. Hij is direct smoorverliefd op haar en besluit haar mee te vragen naar een retraite van zijn bedrijf op Hawaii. Tim blijkt echter een fout te hebben gemaakt en Missy per ongeluk te hebben uitgenodigd.

NieuwsFilm

meest populair