David Spade vraagt per ongeluk de verkeerde vrouw mee naar Hawaii.
play

4,6 details

  • 89 Min
  • Komedie
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
89 Min Verenigde Staten

Nadat Tim (David Spade) het meisje van z'n dromen - Missy - heeft ontmoet, besluit hij haar gelijk te sms'en en dat gaat allemaal vrij soepel. Zelfs zo soepel dat hij haar uitnodigt voor een werkuitje in Hawaii. Eenmaal op het vliegveld komt Tim er echter achter dat hij met een andere Missy (Lauren Lapkus) heeft zitten sms'en, een afgrijselijke blind date die hij ooit heeft gehad. Nu moet hij met de verkeerde Missy het weekend doorbrengen.

Regie
Tyler Spindel
Cast
David Spade, Nick Swardson, Geoffrey Pierson, Molly Sims, Lauren Lapkus, John Farley, Sarah Chalke, Vanilla Ice, Candace Smith, Lori Pelenise Tuisano, Chris Witaske, Sarah Halford, Chris Titone, Kaylee Kristin, Andrea Elizabeth Sikkink.
Release
13.05.2020

Filmtotaal Recensie

Regie: Tyler Spindel | Scenario: Chris Pappas en Kevin Barnett | Cast: David Spade (Tim Morris), Lauren Lapkus (Missy), Molly Sims (Melissa), Nick Swardson (Nate), Rob Schneider (Komante), e.a. | Speelduur: 89 minuten | Jaar: 2020

Happy Madison Productions, het productiehuis van Adam Sandler, heeft weer een nieuwe film uitgespuwd. Dit is zelden tot nooit een goed teken. Zeker omdat de regisseur van dit laatste Happy Madison-product eerder Father of the Year (2018) regisseerde, wat gerust een van de slechtste films van het productiebedrijf van de Sandman mag heten (en dat zegt een hoop!). Deze nieuwe komedie met David Spade laat wederom het slechtste zien van Happy Madison Productions, maar is lang niet het meest afschuwelijke product wat ze hebben voortgebracht. Dat is dan ook meteen het beste wat er over The Wrong Missy te zeggen valt.

Tim Morris heeft een krankzinnige blind date met Missy. Ze veroorzaakt bijna een vechtpartij, ze trekt een mes en verklaart op de eerste date al de liefde aan Tim. Door deze verschrikkelijke ervaring wil Tim een tijd niet meer daten. Totdat hij op een vliegveld een prachtige vrouw ontmoet. Melissa lijkt zijn zielsverwant te zijn. Tim twijfel geen moment om Melissa mee te vragen naar een retraite van zijn bedrijf op Hawaii. Hij wil zijn ex jaloers maken met zijn nieuwe aanwinst en tegelijkertijd een goede indruk maken op de nieuwe baas om promotie te krijgen. Dit loopt allemaal anders wanneer hij de verkeerde Melissa meegevraagd blijkt te hebben. Nu zit hij opgescheept op Hawaii met de psychotische vrouw van die verschrikkelijke blind date.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

The Wrong Missy

acties