Bezemjongen uit 'The Last Jedi' mogelijk in toekomstige 'Star Wars'-films of series

Bezemjongen uit 'The Last Jedi' mogelijk in toekomstige 'Star Wars'-films of series

The Last Jedi maakte duidelijk dat er veel meer figuren zijn die gevoelig zijn voor de Force.

Niet iedereen is dolenthousiast over Star Wars: The Last Jedi uit 2017, maar het einde van die film leek wel te hinten naar iets heel aardigs voor de toekomst van de franchise. We zagen namelijk een jongen met Force-krachten. Gaat hij een rol spelen in de toekomstplannen van Star Wars?

De zogenaamde Broom Boy of bezemjongen op de planeet Canto Bight heet Temiri Blagg en werd gespeeld door de nu 12 jarige Temirlan Blaev. De jonge acteur sprak over zijn rol en Star Wars-toekomst met YouTuber Jamie Stangroom.

Grotere rol in de toekomst
"Ik denk dat het onverwacht was, maar iedereen die reageerde vroeg zich af: 'Wie is deze jongen? Wat kan dit betekenen? Is hij de volgende Jedi? Wie is hij?'" zei Blaev. Ook gaf hij aan dat het script ernaar hintte dat Temiri in de toekomst een grotere rol zou gaan spelen.

"Veel mensen vragen me over mijn terugkeer", vervolgde Blaev. "We zullen moeten afwachten of ik gebeld word. Maar ik denk dat ik wel begrijp waarom het gebeurde. Er zou een kans kunnen zijn om het verhaal van het personage daadwerkelijk voort te zetten. Ik denk dat het kan gebeuren. Ik ben er klaar voor."



NieuwsFilm

meest populair