Deze acteur is helemaal klaar met Marvel en superheldenfilms

Deze acteur is helemaal klaar met Marvel en superheldenfilms

Ooit gaf hij aan graag The Punisher te willen spelen.

In Captain America: The Winter Soldier uit 2014 debuteerde Frank Grillo als het S.H.I.E.L.D.-personage Brock Rumlow in het Marvel Cinematic Universe. Daarna was hij te zien als Rumlows schurk Crossbones in Captain America: Civil War om verleden jaar terug te keren in Avengers: Endgame.

Nu blijkt dat Grillo, ook bekend uit films als The Purge: Anarchy (2014) en Wolf Warrior 2 (2017), helemaal klaar is met het subgenre. In gesprek met Uproxx zegt de acteur dat hij de Marvel en superheldenfilms is "ontgroeid". Uproxx vroeg hem of hij nog steeds The Punisher wil spelen, iets dat hij eerder wenste:


"Dat staat nu niet meer op mijn verlanglijst. Het is niet waar mijn leven me heen brengt, en mijn vriend Jonny Bernthal heeft geweldig werk geleverd. Mijn leven en wat ik wil doen zijn nu heel anders, en ik denk dat ik dat hele Marvel- en superheldending ben ontgroeid."

Maar wie wel in de toekomst?
Overigens is nu sowieso onduidelijk welke acteur de rol van The Punisher zal gaan spelen mocht hij terugkeren. Na Dolph Lundgren, Thomas Jane en Ray Stevenson speelde Jon Bernthal de rol van Frank Castle in de Netflix-serie Daredevil en later in zijn soloserie. Die reeks werd alweer geruime tijd geleden gecanceld. Wie zou jij graag in de rol willen zien?

NieuwsFilm

meest populair