Keert dit populaire personage ook terug in 'Halloween Kills'?

Hij werd in het vervolg uit 2018 wel benoemd, maar helaas bleef het daarbij.

In 2018 was Halloween een onverwachts grote hit. De film negeerde alle andere vervolgen en speelt zich jaren na de gebeurtenissen van het origineel af.

De film draaide om de nieuwe strijd tussen Laurie Strode en Michael Myers. Daarom waren dit de enige personages die terugkeerden. Het is nu duidelijk dat het vervolg Halloween Kills meer connecties met de allereerste Halloween wil leggen.

Afwezig
Eerder werd al bekend dat Tommy Doyle en Lindsey Wallace terugkeren. Zij waren de kinderen waar Laurie in 1978 op moest passen tijdens die tragische halloweennacht. Ook sheriff Leigh Brackett en zuster Marion Chambers maken opnieuw hun opwachting.

De grote afwezige was Sam Loomis, de psychiater van Michael Myers. Hij was naast Laurie de grote held van de franchise. In de film uit 2018 bleek hij inmiddels te zijn overleden. Er duiken nu echter geruchten op dat hij toch te zien zal zijn in Halloween Kills.

Flashbacks
Hoewel acteur Donald Pleasence in 1995 overleed, lijkt het personage op te duiken in flashbacks. De vraag is dan ook of dit met archiefbeelden zal gebeuren of dat men een nieuwe acteur zal aantrekken.

De tijd zal het zoals altijd leren. Voorlopig staat Halloween Kills gepland voor oktober.

NieuwsFilm

meest populair