Nederlander geeft 'Godzilla vs. Kong' de muziek (+ nieuwe foto!)

De Nederlandse Junkie XL krijgt mooie klus.

Muziek speelt misschien wel een net zo belangrijke rol in een film als een grote Hollywoodster. Klopt de muziek niet of voelt deze te goedkoop aan, dan leeft de film uiteindelijk niet voldoende. En dat leven moet onze eigen Tom Holkenborg a.k.a. Junkie XL gaan geven aan Godzilla vs. Kong.

Holkenborg is ondertussen een gevestigde naam in Hollywood. Hij werkte namelijk ook aan films als Mad Max: Fury Road, Batman v Superman: Dawn of Justice en Alita: Battle Angel.

Dat Holkenborg de componist is die de clash tussen Godzilla en King Kong muzikaal gaat begeleiden, werd duidelijk nadat regisseur Adam Wingard een foto deelde vanuit de studio van de Nederlandse muziekmaker.


Eind dit jaar moet de vierde film in Legendary's MonsterVerse in de bioscoop verschijnen, al zijn er ook geruchten dat deze mogelijk tot mei 2021 wordt uitgesteld. En dit zou een derde keer zijn. Eerder stond de film voor mei dit jaar gepland, en daarna voor maart.

Nu staat Godzilla vs. Kong voorlopig vast op 19 november. Hieronder ook een nieuwe blik op de titelmonsters via de filmklapper.



NieuwsFilm

meest populair