'Gladiator': Hier hebben de makers spijt van

'Gladiator': Hier hebben de makers spijt van

Een CGI-neushoorn krijgen we later dus wel.

Als er iets is waar producent Doug Wick spijt van heeft ten aanzien van Gladiator, dan is het dat Ridley Scott op een bepaald vlak niet zijn zin kreeg. Hij sprak met ComicBook.com over de film van Scott en vertelde over vervolgplannen.

Maar ook vertelde Wick waar de makers een beetje spijt van hebben. "Er waren bepaalde problemen die te maken hadden met oplopende kosten," vertelde Wick. "Zo wilde Ridley een neushoorn in de arena. We praatten daarover met dierentrainers en zij zeiden: 'Ze zijn geweldig om mee te werken, maar als je ermee begint, dan kan je ze niet stoppen'. En dus lieten we een prijs opstellen voor een CGI-neushoorn en dat bleek te duur. Ik zou zeggen dat een van de dingen die ons het meeste spijt, is dat we geen CGI-neushoorn hadden."

Toch een neushoorn
Mocht het ooit zover komen en er wordt daadwerkelijk een vervolg gemaakt, dan "krijgt Ridley zijn neushoorn". Er wordt hoe dan ook veel gesproken over een tweede film.

Wanneer en of die er komt hangt nog altijd van het verhaal af. Zolang dat niet gevonden is, komt er ook geen tweede film.

NieuwsFilm

meest populair