Verschijningsdatum 'Mank' van David Fincher bekend

Verschijningsdatum 'Mank' van David Fincher bekend

Nog een paar maanden wachten!

Het is al een tijdje geleden dat we een nieuwe film van David Fincher hebben gezien. Zijn laatste, Gone Girl, stamt alweer uit 2014. Toch heeft hij niet stilgezeten. Zo heeft hij gewerkt aan de Netflix-series Mindhunter en Love, Death & Robots. Nu is er weer wat nieuws uitgekomen over zijn volgende film, Mank.

Mank, waarvan het script werd geschreven door Fincher's vader, Jack, gaat om de waar bestaande scenarioschrijver Herman J. Mankiewicz, voornamelijk bekend van zijn werk voor Citizen Kane. De cast voor Mank mag er zeker wezen. Zo zal de met een Oscar bekroonde Gary Oldman de hoofdrol voor zijn rekening nemen, terwijl andere belangrijke rollen uitgaan naar o.a. Tom Burke, Lily Collins en Amanda Seyfried.

Verschijningsdatum
Het was lange tijd onduidelijk wanneer de film zou verschijnen, maar producer Eric Roth liet tijdens een recent interview weten dat de film normaal gesproken nog in oktober van dit jaar op de streaminggigant te zien zal zijn. Ook zei Roth dat het een ongelooflijke film wordt: ''Het ziet er echt fantastisch uit. Hij heeft er een zwart-wit film van gemaakt à la jaren dertig. Zo ziet hij eruit en zo voelt hij ook aan''.

NieuwsFilm

meest populair