Bizar: Deze 5 tegenstanders werden eerst tegen Godzilla overwogen vòòr King Kong

Vooral de laatste 3 zijn echt te vaag voor woorden.

Misschien nog wel bizarder dan een offtopic-forum wat binnen een dag meer dan 200 reacties uitlokt, zijn de diverse antagonisten tegen wie Godzilla het door de jaren heen heeft moeten opnemen.

Volgend jaar gaan we opnieuw zijn strijd zien tegen de reusachtige gorilla King Kong en in het verleden heeft het populaire Japanse monster de meest uiteenlopende vijanden gehad. En dan te bedenken dat lang niet elk idee er doorheen kwam! Hieronder 5 concepten voor films die (gelukkig of jammergenoeg?) uiteindelijk resulteerden in Godzilla vs. Kong:

Godzilla vs. Ghost Godzilla
In deze versie zou Godzilla een psychologische connectie hebben met de gereïncarneerde geest van een gedode Godzilla uit het verleden, beter bekend als Ghost Godzilla. Dit reptielachtige spook draagt echter ook nog een kwaadaardige kloon van Godzilla met zich mee die ontsnapt.

Godzilla vs. Mecha-Kong
De mensheid bouwt een mechanische replica van King Kong om Godzilla te bestrijden en een team soldaten wordt geïnjecteerd om hem ook van binnenuit aan te pakken. Dan slaat de Mecha-Kong op tilt en is het aan Godzilla om hem te stoppen waarbij hij hulp krijgt van... de echte Kong.

Godzilla vs. The Wolfman
Wellicht was dit een mogelijkheid om het gefaalde Dark Universe nog een laatste kans te geven? Het verhaal is redelijk eenvoudig: Een wolf ontsnapt en komt in contact met straling. Dit maakt hem gigantisch en hij laat een spoor van vernieling achter. Het is aan Goijra om een ramp te voorkomen.

Godzilla vs. Frankenstein
Om nog even door te gaan op een crossover met het Dark Universe. Wanneer een wetenschapper een jonge zwerver op straat vindt, ontdekt hij dat dit het monster van Frankenstein is, herboren uit een gemuteerd hart. Hij groeit, voedt zich eerst met vee en besluit dan dat mensen een betere snack zijn. Een gevangen Godzilla wordt bevrijd en bevecht hem.

Godzilla vs. Batman
"Holy mutated lizard, Batman"! Dit klinkt even belachelijk als cool. Batman, Robin en Batgirl nemen het op tegen een wetenschapper die Godzilla ontwaakt. Het trio gebruikt tevergeefs al hun gadgets om hem te verslaan. Dan lokken ze hem met een paringsoproep en schakelen hem uit met explosieven waarna hij met een raket de ruimte in wordt geschoten.

Wat zeg jij? Hoop je dat 1 van bovenstaande titels ooit nog verfilmd wordt?

NieuwsFilm

meest populair