Video

Eerste trailer van Sundance horror-hit 'Relic'

De film werd erg sterk onthaald!

door Wouter Drummen om 16:24 in Video
De horrorfilm Relic kende zijn première eerder dit jaar tijdens het Sundance Film Festival, waar hij hoge ogen wist te gooien. Zo staat de film momenteel zelfs op een score van honderd procent op Rotten Tomatoes. Nu is ook de eerste trailer van Relic vrijgegeven.

De film is het langspeeldebuut van Natalie Erika James, waarin de hoofdrol is weggelegd voor Emily Mortimer. Mortimer speelt Kay, wier moeder (Robyn Nevin) op mysterieuze wijze verdwijnt maar ook weer terugkeert, al lijkt ze niet meer helemaal zichzelf te zijn. Kay probeert samen met haar dochter (Bella Heathcote) voor haar dementerende moeder te zorgen, maar wordt geconfronteerd met een kwaadaardige kracht. Bekijk de trailer hieronder.Vergelijking
Dat Relic goed aanslaat blijkt ook wel uit het feit dat hij wordt vergeleken met twee andere recente horror-toppers, namelijk Jennifer Kent's The Babadook en Ari Aster's Hereditary. De film zal vanaf volgende maand al te streamen zijn in de Verenigde Staten, maar het is nog niet duidelijk wanneer hij in Europa te zien zal zijn.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

Het ziet er niet echt overtuigend uit. Met die spannende muziek lijkt alles enger terwijl je gewoon een huis ziet. Ik heb eerlijk gezegd niets met Babadook en Hereditary. Dan zal deze ook wel niet aan mij besteed zijn.

NieuwsFilm

meest populair