Algemeen

Gave fanart combineert Godzilla met een Xenomorph

Hoe bizar ziet dat eruit?

door Jim Pedd om 06:32 in Algemeen
In het kader van gave fanart hebben we vandaag een beeld van een combinatie van Godzilla en een Xenomorph. De monsters uit twee van de populairste franchises van de afgelopen decennia worden daarin samengebracht.

Godzilla is natuurlijk bijzonder angstaanjagend wegens zijn immense formaat en ongelofelijke krachten. Als hij door een stad wandelt, blijft er alleen verwoesting over. De Xenomorph is niet zo krachtig, maar wel een zeer goed jager en nogal gewelddadig als het aankomt op het doden van een prooi. De combinatie van die twee lever teen bijzonder monster op dat je onderaan dit bericht kan zien.

Godzillamorph
Tekenaar Elgrimlock heeft op Instagram een bericht geplaatst waarin hij de twee combineert. Dat levert een gave versie van Godzilla op die er eigenlijk best mechanisch uitziet. Verder zie je dat er heel wat oog voor detail was. Zo heeft Godzilla geen gewone atomic blast meer, maar zie je het zuur van de Xenomorph uit zijn bek komen.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Ik geloof dat ik verliefd ben... En het lijkt gelukkig ook een vrouwtje te zijn want ik zie geen tampeloeres.

Paulusie

Avatar

Gaaf, heel gaaf

Frietgezicht

Avatar

Als je op google Godzilla Xenomorph indrukt staan er betere. Eentje vecht tegen Batman.

Artificialis

Avatar

Niet bijster onder de indruk van het artwork. Verhaaltechnisch zou het natuurlijk wel een interessant concept zijn als Godzilla door een xenomorph wordt geïnfecteerd. Er vervolgens een nieuwe alien uit de buik tevoorschijn komt en uitgroeit tot dit monster.

Chrischzz

Avatar

Alleen dan is er wel een hele grote facehugger nodig.

Artificialis

Avatar

^ Misschien kan Godzilla gewoon een facehugger inslikken.

NieuwsFilm

meest populair