Vervolg op 'Ghostbusters: Afterlife' nu al in de maak

Er is alle ruimte voor meer!

Het zou goed kunnen dat er een vervolg komt op Ghostbusters: Afterlife. Dat vertelt regisseur Jason Reitman, die voor het eerst sprak over de reboot van de franchise na het mislukte Ghostbusters (2016).

Het uitstel van de release naar 19 maart 2021 is heel waardevol vindt hij. "We hebben nu veel tijd. Ik breng mijn dagen door met het editen van Ghostbusters en dat is waar de film zich nu bevindt."

Een vervolg
Aangezien de film uitgesteld is, biedt het Reitman ook ruimte voor meer en dus werkt hij aan een vervolg. "Ik kan je er niets over vertellen, maar we werken aan nog een deel. We hebben wat meer tijd, en kijk, als regisseur heb ik nog nooit deze tijd gehad om te pauzeren en adem te halen en nog eens naar een film te kijken."

Ghostbusters: Afterlife focust zich op de alleenstaande moeder Callie en haar twee kinderen: Trevor en Phoebe. Zij wonen in een vervallen boerderij, en komen erachter dat er in een verlaten mijn in de buurt veel mis is. Die is eigendom van Ivo Shandor, die ook de wolkenkrabber bouwde die in 1984 fungeerde als portaal voor het kwaad.

NieuwsFilm

meest populair