3 gave films over games die nu gewoon op Netflix staan!

3 gave films over games die nu gewoon op Netflix staan!

Veel actie en spektakel op Netflix met deze drie grote game-films.

Er staan de nodige actiefilms op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie grote actiefilms gebaseerd die zeker de moeite waard kunnen zijn!

Warcraft (2016)

Regie: Duncan Jones | Hoofdrollen: Ben Foster, Paula Patton, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Travis Fimmel

Films over games weten zelden echt super succesvol te presteren, zo ook Warcraft: The Beginning. Ondanks dat de film wereldwijd nog heel wat mensen naar de bioscoopzalen trok, kwam er geen vervolg op "The Beginning". Net als onderstaande titels geen hoogvlieger, maar op momenten best gaaf en zeker fantasierijk!



Assassin's Creed (2016)

Regie: Justin Kurzel | Hoofdrollen: Michael Fassbender, Jeremy Irons, Marion Cotillard, Charlotte Rampling

In hetzelfde jaar als Warcraft verscheen deze film gebaseerd op de gelijknamige succesgame. De grote namen Michael Fassbender en Marion Cotillard wisten het grote publiek niet te boeien en een geplande reeks werd snel gestaakt. Desondanks zijn er zeker liefhebbers van deze Assassin's Creed.



Rampage (2018)

Regie: Brad Peyton | Hoofdrollen: Dwayne Johnson, Naomie Harris, Joe Manganiello, Malin Akerman

Eigenlijk iedere film met The Rock is een succes, zij het niet altijd goed ontvangen bij de critici. Zo ook deze gamefilm gebaseerd op een arcadespel uit 1986 deed het vooral financieel prima. Met uiteraard de nodige grote monsters en heel veel spierkracht en wapens is dit vooral een lekker popcorn-tussendoortje, zoals de meeste films met The Rock.



NieuwsFilm

meest populair