Eerste blik op Oscar Isaac in misdaad-thriller 'The Card Counter'

Eerste blik op Oscar Isaac in misdaad-thriller 'The Card Counter'

Isaac speelt de hoofdrol in de nieuwe film van Paul Schrader, die voor zijn laatste film First Reformed een Oscarnominatie kreeg.

Via Collider is de eerste foto online geslopen van The Card Counter, de nieuwe film van Paul Schrader met Oscar Isaac als hoofdrolspeler. Op de nieuwe foto, die je hieronder kunt bekijken, zien we een ietwat verbaasde Isaac met een vuurwapen.

Isaac speelt in de film de rol van William Tell, een man die enkel interesse heeft in een potje kaarten. Zijn laagdrempelige leven in de casino's waarin hij rondhangt wordt opgeschrikt wanneer hij wordt benaderd door Cirk (Tye Sheridan), een kwetsbare, boze jongeman die Tells hulp inschakelt om wraak te nemen op een militaire kolonel (Willem Dafoe). De twee krijgen ondersteuning van de mysterieuze 'gokfinancier' La Linda (Tiffany Haddish). Hun uiteindelijke doel is om een wereldkampioenschap pokeren te winnen (waar Dafoe's personage waarschijnlijk ook aan deelneemt).

Schrader terug in vorm
Regisseur/scenarist Schrader werd in de jaren '70 en '80 bekend als scenarist van klassiekers als Taxi Driver en Raging Bull, maar zette zichzelf ook als regisseur op de kaart met producties als American Gigolo. Vanaf de jaren '90 kende zijn loopbaan pieken en dalen, maar uiteindelijk keerde hij in 2017 met volle kracht terug toen hij de film First Reformed met Ethan Hawke afleverde. Die film kon rekenen op extreem lovende kritieken en leverde Schrader zijn eerste Oscarnominatie op.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair