3 onheilspellende actiefilms die nu gewoon op Netflix staan

Dit zijn drie films waarvan je weet dat het nog wel eens slecht af kan gaan lopen.

Op Netflix staan allerlei actiefilms en thrillers. Hieronder zetten we drie films op een rij die toch best wat onheil voorspellen. Welke vind jij de beste?


Overlord (2018)

Regie: Julius Avery | Hoofdrollen: Wyatt Russell, Bokeem Woodbine en Iain De Caestecker

Deze film verscheen nog niet eens zo heel lang geleden in de bioscoop. Een enorm succes was de film niet, maar spannend en mooi gemaakt is Overlord wel. Alleen al de waanzinnige openingsscène is er ééntje die je gezien moet hebben. Dikke aanrader van liefhebbers van het stevigere werk.



Sleepy Hollow (1999)

Regie: Tim Burton | Hoofdrollen: Johnny Depp, Christina Ricci en Christopher Walken

Deze stevigere fantasyfilm voorspelt veel onheil als Johnny Depps personage Ichabod Crane een aantal moorden moet onderzoeken in Sleepy Hollow. Het blijkt dat de slachtoffers zijn onthoofd. Niet veel later staat Crane recht tegenover The Headless Horseman. De film gebaseerd op 'The Legend of Sleepy Hollow' van Washington Irving was een redelijk succes, en ook zeer vermakelijk.



World War Z (2013)

Regie: Marc Forster | Hoofdrollen: Brad Pitt, Mireille Enos en Daniella Kertesz

Ook vermakelijk en onheilspellend is de zombie-uitbraak in het geplaagde World War Z. Vooraf was er een hoop gedoe en er zou nog altijd een vervolg in de maak zijn. De film zelf is verder prima als losstaande zombiefilm te bekijken. Ondanks dat de film PG-13 is, zit er veel spanning in World War Z die je aan de buis gekluisterd houdt.



NieuwsFilm

meest populair