'The Invisible Man'-actrice is echt doodeng in trailer 'Shirley'

'The Invisible Man'-actrice is echt doodeng in trailer 'Shirley'

Elisabeth Moss is spooky!

In 2018 werd duidelijk dat actrice Elisabeth Moss de hoofdrol ging spelen in de film Shirley, een biografische dramafilm gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver Susan Scarf Merrell. Hieronder zie je nu de toch wat akelige trailer via distributeur Neon.

Moss zagen we eerder dit jaar nog in de succesvolle horrorfilm The Invisible Man en niet lang daarvoor in genregenoot Us. De afgelopen jaren was ze te zien in meerdere, toch iets kleinere titels als High-Rise (2015) en The Square (2017).

Griezelige rol in Shirley
In Shirley, ook met rollen voor Michael Stuhlbarg en Logan Lerman, speelt Moss de rol van de schrijver Shirley Jackson. De auteur van onder meer het bekende horrorverhaal 'The Haunting of Hill House'.


In de film besluit een jong stel in te trekken bij de schrijver en haar echtgenoot Stanley Hyman. Ze hopen hiermee het roer om te gooien en een nieuw leven te beginnen. Al snel komen ze erachter dat er vreemde dingen gebeuren. De resulteert uiteindelijk in het volgende boek van Shirley. Vanaf 17 september in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair