Nieuwe 'SpongeBob Movie' met Keanu Reeves naar streaming

Deze zomer moest de film in de bioscoop verschijnen... Nu niet meer.

Bram de Groot 24 juni 2020 08:27 in Algemeen
Na films als Scoob! en Trolls World Tour krijgt ook The SpongeBob Movie: Sponge on the Run geen wereldwijde bioscooprelease. Paramount heeft de film namelijk van de bioscoopkalender gehaald en geeft de film in in ieder geval de V.S. een directe online-release.

Opvallend is dat het vervolg The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water uit 2015 pas over een flinke tijd zal verschijnen. CBS All Access zet SpongeBob: Schiet Te Hulp begin 2021 online en dat is voor de fans dus nog een flinke tijd wachten.

Of de film nog in Nederland uitkomt in de bioscoop - aangezien CBS All Access hier niet beschikbaar is - is nog niet duidelijk. Uitgesteld wordt de film sowieso.

Verloren Stad Atlantic City
De film van SpongeBob SquarePants-schrijver Tim Hill gaat over dat SpongeBobs huisdier, de slak Gerrit, ontvoerd wordt. SpongeBob gaat samen met Patrick op een hilarisch en episch avontuur naar de Verloren Stad Atlantic City om Gerrit te redden.


Tom Kenny keert terug voor de stem van SpongeBob SquarePants én Gary the Snail en Bill Fagerbakke hoor je als Patrick Star, Rodger Bumpass als Squidward Tentacles en Clancy Brown als Eugene H. Krabs. Ook zijn er cameo's voor Keanu Reeves, Awkwafina en Snoop Dogg.

NieuwsFilm