Petitie gelanceerd tegen M. Night Shyamalans 'Split' op Netflix

Sommige mensen zijn echt niet blij met de film.

Amerikaanse Netflix-gebruikers zijn niet heel blij met Split. De film werd onlangs toegevoegd aan de streamingdienst, maar nu is een groepje mensen een petitie begonnen om hem weer offline te laten halen.

Dat komt vooral door de manier waarop de film mensen met meerdere persoonlijkheden weergeeft. Dat gaat niet heel waarheidsgetrouw en dat feit maakt voor de mensen die de petitie begonnen dat hij offline moet. Om die reden zijn ze begonnen met een petitie.

Split op Netflix
De film van M. Night Shyamalan verscheen in 2016. In de film speelt James McAvoy de rol van een man met 23 verschillende persoonlijkheden. Opvallend genoeg oogstte de film juist lof voor de manier waarop McAvoy de rol speelde. In Glass keerde hij terug als het personage.

Op Change.org is nu door Kairos Collaborative een petitie gestart om de film van Netflix te laten halen. De manier waarop een dissociatieve persoonlijkheidsstoornis wordt weergegeven, strookt niet alleen met de werkelijkheid, maar het zou ook schadelijk zijn voor de mensen die er last van hebben.

Het aantal handtekeningen loopt langzaam richting het eerste doel van 1.500 stuks.

NieuwsFilm

meest populair