Dan Aykroyd bevestigt: Harold Ramis zit in 'Ghostbusters: Afterlife' en hoe!

Dan Aykroyd bevestigt: Harold Ramis zit in 'Ghostbusters: Afterlife' en hoe!

De in 2014 overleden acteur wordt prachtig geëerd.

Na de dood van Harold Ramis leek de hoop op een Ghostbusters III definitief vervlogen. Maar we weten allemaal dat volgend jaar het officiële Ghostbusters: Afterlife verschijnt. Naast een nieuwe kindercast duiken de vertrouwde gezichten van Bill Murray, Dan Aykroyd en Ernie Hudson op. En... zo is nu bevestigd... ook Ramis!

Hoewel de acteur al 6 jaar niet meer onder ons is, vertelde collega en goede vriend Aykroyd (67) aan ENTERTAINMENT WEEKLY: "Hij wordt op een heel eervolle manier vertegenwoordigd waar je tranen van in je ogen krijgt. Spelen zonder hem aan onze zijde, was een behoorlijke aanpassing, maar ik kan je vertellen dat Egon Spengler gewoon aanwezig is".

Theorieën van fans
De synopsis biedt daartoe een grote aanwijzing: Wanneer een alleenstaande moeder met haar twee kinderen naar een nieuwe stad verhuist, ontdekken die dat ze een band hebben met de originele groep Ghostbusters en de geheimzinnige erfenis van hun grootvader.

Andere speculaties zouden draaien om dialogen met de CGI-geest van Ramis via ongebruikte audio-opnames of flashbacks/tijdreizen naar het verleden met nog niet eerder vertoonde archiefbeelden uit de oude doos.

De film van Jason Reitman (zoon van) moest oorspronkelijk op 10 juli dit jaar verschijnen, maar is inmiddels verschoven naar 5 maart 2021.

NieuwsFilm

meest populair