'Deadpool 2'-regisseur maakt 'Bullet Train' vol moordenaars

'Deadpool 2'-regisseur maakt 'Bullet Train' vol moordenaars

Nieuw actierijk project voor regisseur van Deadpool, Fast & Furious en Atomic Blonde.

Nadat hij na het toch nog redelijke recente John Wick de films Atomic Blonde, Deadpool 2 en Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw regisseerde, gaat David Leitch binnenkort aan de slag met een verfilming Bullet Train voor Sony Pictures.

Volgens The Hollywood Reporter wordt het een film die veel weg heeft van de Keanu Reeves-actiefilm Speed en de Liam Neeson-thriller Non-Stop. In Bullet Train zien we "een groep huurlingen en moordenaars met tegenstrijdige motieven in een trein in Tokio."

Bullet Train
De film wordt een verfilming van het Japanse boek 'Maria Beetle' uit 2010 van schrijver Isaka Kotaro. Het script wordt mede geschreven door Zak Olkewicz en een verschijningsdatum is vooralsnog niet bekend. Er zijn ook nog geen hoofdrolspelers onthuld.

Leitch werkt op dit moment als producent aan de films Nobody met Bob Odenkirk, Kate, een actiefilm met onder meer Mary Elizabeth Winstead, Woody Harrelson en Michiel Huisman, en aan een biopic over Jutta Kleinschmidt - de enige vrouw die tot op heden de Dakar-rally won.

NieuwsFilm

meest populair