Allesverwoestende wereldramp in trailer 'Greenland' met Gerald Butler

Allesverwoestende wereldramp in trailer 'Greenland' met Gerald Butler

Opnieuw krijgt de aarde het fors te verduren. De coronacrisis verbleekt.

Op dit moment hebben we door de corona-uitbraak te maken met een onzichtbare wereldramp en volgens sommigen wordt de aanpak een beetje overdreven. Anderen lijken juist prima te gedeien bij alle beperkingen. Maar hoe zou dat zijn als er een wereldramp zou gebeuren met overduidelijk zichtbare gevolgen?

De rampenfilm Greenland van Ronald Emmerich Ric Roman Waugh, bekend van de misdaadfilm Shot Caller (2017) en de actiethriller Angel Has Fallen (2019), geeft een beeld op zo'n ramp, met de nodige actie en spektakel voor op het witte doek. Hieronder de nieuwe trailer, via STX Entertainment.


Butler opnieuw de held
Het is weer eens Gerald Butler (Geostorm) die uit moet groeien tot de held tijdens de ramp. Hij speelt de vader John Garrity die samen met zijn vrouw Allison (Morena Baccarin) en hun twee kinderen de ramp moet zien te overleven. Ze zijn op weg naar een bunker waar ze kunnen schuilen. Maar ze zijn niet de enige die dat willen.

De rampenfilm moest op 11 juni in de Nederlandse bioscoop verschijnen. Een nieuwe datum lijkt nog niet geprikt. In de States staat Greenland gepland voor 14 augustus. Hieronder een nieuwe poster.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair