Video

Allesverwoestende wereldramp in trailer 'Greenland' met Gerald Butler

Opnieuw krijgt de aarde het fors te verduren. De coronacrisis verbleekt.

door Bram de Groot om 11:07 in Video
Op dit moment hebben we door de corona-uitbraak te maken met een onzichtbare wereldramp en volgens sommigen wordt de aanpak een beetje overdreven. Anderen lijken juist prima te gedeien bij alle beperkingen. Maar hoe zou dat zijn als er een wereldramp zou gebeuren met overduidelijk zichtbare gevolgen?

De rampenfilm Greenland van Ronald Emmerich Ric Roman Waugh, bekend van de misdaadfilm Shot Caller (2017) en de actiethriller Angel Has Fallen (2019), geeft een beeld op zo'n ramp, met de nodige actie en spektakel voor op het witte doek. Hieronder de nieuwe trailer, via STX Entertainment.


Butler opnieuw de held
Het is weer eens Gerald Butler (Geostorm) die uit moet groeien tot de held tijdens de ramp. Hij speelt de vader John Garrity die samen met zijn vrouw Allison (Morena Baccarin) en hun twee kinderen de ramp moet zien te overleven. Ze zijn op weg naar een bunker waar ze kunnen schuilen. Maar ze zijn niet de enige die dat willen.

De rampenfilm moest op 11 juni in de Nederlandse bioscoop verschijnen. Een nieuwe datum lijkt nog niet geprikt. In de States staat Greenland gepland voor 14 augustus. Hieronder een nieuwe poster.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pascal08

Avatar

Leuk keihard op het laatst tegen de wereld zeggen dat het een extinction level event categorie is, zoek het lekker uit.
Ben benieuwd komt ergens in mijn para beleving reeël over...

abon

Avatar

Gerald?

Fluffer

Avatar

Geostorm was een ramp van een film , deze ziet er heel wat beter uit en rampenfilms zijn heel wat leuker dan de real deal.

NieuwsFilm

meest populair