Details over Spider-man spin-off 'Silver and Black'

Details over Spider-man spin-off 'Silver and Black'

We horen wat nieuwe details.

Het lijkt erop dat er voor het eerst plotdetails gelekt zijn over een nieuwe Spider-Man film. Sony werkt hard aan een zo breed mogelijk universum met spin-offs van de franchise. Denk aan Venom en Morbius en lang werkte Gina Prince-Bythewood ook aan een spin-off rond Black Cat en Silver Sable.

Die film is nu gecancelled, maar de site Murphys Universe heeft de hand op wat details weten te leggen. Klaarblijkelijk zouden onder meer Scorpion, Chameleon en Tarantula in de film gespeeld hebben. Daarnaast hadden Felicia Hardy en Silver Sable het op moeten nemen tegen Norman Osborn.

Experimenten op mensen
In de film zou Silver Sable haar krachten hebben gekregen via een experiment dat uitgevoerd werd. Daardoor krijgt ze dan superkrachten en te maken met onder meer de schurk Chameleon en het duo Scorpion en Tarantula. Ook was het de bedoeling dat Tombstone een cameo zou krijgen.

Silver & Black, zoals de film zou heten, onderging heel wat wijzigingen. De film lijkt al vanaf het begin te maken te hebben gehad met creatieve moeilijkheden, daar het maar niet wilde lukken alle neuzen dezelfde kant op te krijgen.

NieuwsFilm

meest populair