Poll

Een 'Pirates of the Caribbean'-film met Margot Robbie? Wat vind jij?

En zonder Johnny Depp...

door Bram de Groot om 10:32 in Poll
Hét gezicht van de Pirates of the Caribbean-films is zonder twijfel Johnny Depp. Met de eerste film Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl uit 2003 speelde acteur al vijf keer de rol van captain Jack Sparrow. Vanaf nu moet Margot Robbie dé eyecatcher worden.

Gisteren werd bekend dat er een tweede film in de franchise in ontwikkeling is. Deze film heeft op dit moment de meeste kans om als eerste gemaakt te worden, met Robbie vermoedelijk als het personage Red. Dit wordt een compleet nieuw verhaal, met nieuwe personages en dus zonder Jack Sparrow van Depp.

Wat vind jij van deze stap?
Hieronder kun je via de poll laten weten wat jij van de situatie vindt. Denk jij dat Robbie nieuwe successen naar de reeks kan brengen, of vind jij dat Disney door moet gaan met Jack Sparrow? Of zie je liever een geleidelijke overgang?


Vooralsnog is er geen datum geprikt voor het zesde deel. De kans lijkt klein dat de film snel in productie gaat, aangezien het verhaal nog geschreven moet worden. Op zijn vroegst zien we de film in de zomer 2023 in de bioscoop.

25 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Coola

Avatar

Zonder Depp geen PotC

Molemanski

Avatar

Volgende keer gewoon de poll direct in het originele artikel

milo007

Avatar

Verschrikkelijk

Mothercopper

Avatar

Oprotten. Volgens mij ligt er iemand bij Disney te snurken, want dit gaat ze geen stuiver opleveren, integendeel het gaat ze een fortuin kosten, omdat een potc zonder Depp de flop van de eeuw gaat worden. En waarom in godsnaam weer een female lead. Het is bijna een geschreven regel nadat een man de kar heeft getrokken een vrouw de lead moet gaan worden. Waanzin ten top

Gigan72

Avatar

Vindt haar een beetje overschat.

John Wayne

Avatar

Laten we heel eerlijk zijn. Alleen de eerste film uit de reeks was echt goed, daarna werd het steeds minder. Ook Depp werd meer en meer een karikatuur. Een piratenfilm met Margot Robie kan best leuk worden als ze een echt goed en origineel verhaal vertellen en niet denken in setpieces, waarbij we springen van de ene grootse actiescène naar de andere zonder enige substantie. Het beste zou zijn om de franchise te laten voor wat het is en een hele frisse start te maken.

Goov25

Avatar

Anders nl: Deze franchise is hoe dan ook dood en het kijken niet meer waard.

adofmirosch

Avatar

Nog 1 laatste film met de oude cast!.

SunChaser

Avatar

D niet met depp en niet met Woke Robbie

Indy5

Avatar

Hopelijk geen Cutthroat Island 2.

Headzz76

Avatar

Een 'Pirates-' film met Margot lijkt me prima. Een Pirates of the Caribbean' film met Margot kan ook nog wel.
Maar een 'Pirates of the Caribbean'' zonder Depp???? Nooit!!!

Goku32

Avatar

Zitten mensen nog te wachten op een andere pirate film. Eingelijk want na deel 2 was het wel klaar vind ik alle grappen werden herhaald elke keer weer

Sunspot

Avatar

Laat maar zitten, enige wat me nog zou overhalen te kijken is Depp.

horizon

Avatar

Optie 4.
Het kan zonder Depp maar Robbie is niet goed genoeg om de hoofdrol te spelen.

don lukas

Avatar

Gewoon echt geen Actiefilm met Robbie Margot svp. Kan beter in komedie of stevige Oscar waardige drama’s of wellicht in remake van Basic Instinct... Verder hoef ik haar niet te zien.

don lukas

Avatar

En ook geen Depp meer doen in Pirates. Liever heel wat nieuws doen.
En als het per ze een Disney attractie moet zijn:
Misschien Space Mountain? Of captain EO weer.

Civilian Supreme

Avatar

Sowieso kappen, deel 1 was erg leuk en vernieuwend maar 2 en 3 al 'too much'
Andere vervolgen waren al helemaal nutteloos.
Dit is gewoon weer de bekende female lead poging die gaat floppen. Je weet nu al dat ze een identieke rol neerzet als van Harley Quin die totaal niet gaat overtuigen. In enkele gevallen werkt het (Ripley, Sarah Connor) maar niet als het zo geforceerd word.

TwinsA

Avatar

Pfff, sta er niet om te wachten. Niet met Depp en zekers niet met Robbie. Die handel gerust laten voor een jaar of 5. Net als Star Wars.

Arnold_FF7

Avatar

Nee eerstmoet jack sparrow verhaal afgemaakt worden

GuessWho

Avatar

Nee, weer een kansloos idee. Talentloos hollywood kunnen alleen teren op bestaande namen en ideeën. Deze lui zullen niet stoppen totdat ze elke franchise naar de kloten hebben geholpen met geforceerde "brave and stunning" vrouwelijke hoofdrollen, politieke onder en boventonen, genderswapping en al het andere wat beroerd is aan "being woke".

Pepej

Avatar

Nee joh...
Met Amber Heard

En een cameo van Depp...
uiteraard

En ze elkander om de beurt een bitchslap geven

Da's toch de running gag in de franchise?

Depp die gemept wordt door al zn exen...

DarkMatter

Avatar

Als ze geen Johnny Depp meer willen maak dan een hele nieuwe originele en "frisse" piraten film. Prima om daar dan met een ander personage te gaan werken. Als het een goed verhaal heeft en het juiste gevoel weet te raken heb ik er zeker zin in. Maar ga niet PotC proberen nog verder uit te hollen.

Merlijn van Cuijk

Avatar

Ik denk dat deze film alleen gekeken gaat worden vanwege de actrices. Hij moet het in elke geval niet hebben van de verhaallijn of de humor

JustMeAlex

Avatar

Fuck off .. Zonder JD geen PotC !! Hoop dan ook dat de volgende film mega gaat falen !!

NieuwsFilm