Een 'Pirates of the Caribbean'-film met Margot Robbie? Wat vind jij?

Een 'Pirates of the Caribbean'-film met Margot Robbie? Wat vind jij?

En zonder Johnny Depp...

Hét gezicht van de Pirates of the Caribbean-films is zonder twijfel Johnny Depp. Met de eerste film Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl uit 2003 speelde acteur al vijf keer de rol van captain Jack Sparrow. Vanaf nu moet Margot Robbie dé eyecatcher worden.

Gisteren werd bekend dat er een tweede film in de franchise in ontwikkeling is. Deze film heeft op dit moment de meeste kans om als eerste gemaakt te worden, met Robbie vermoedelijk als het personage Red. Dit wordt een compleet nieuw verhaal, met nieuwe personages en dus zonder Jack Sparrow van Depp.

Wat vind jij van deze stap?
Hieronder kun je via de poll laten weten wat jij van de situatie vindt. Denk jij dat Robbie nieuwe successen naar de reeks kan brengen, of vind jij dat Disney door moet gaan met Jack Sparrow? Of zie je liever een geleidelijke overgang?

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.
Vooralsnog is er geen datum geprikt voor het zesde deel. De kans lijkt klein dat de film snel in productie gaat, aangezien het verhaal nog geschreven moet worden. Op zijn vroegst zien we de film in de zomer 2023 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair