Mooie actrice Morena Baccarin over derde 'Deadpool'

Toekomst Deadpool blijft onzeker.

In de eerste twee Deadpool-films speelde actrice Morena Baccarin een belangrijke rol en dus het is niet ondenkbaar dat ze in een volgende film terugkeert als haar personage Vanessa.

De mooie actrice, ook bekend uit de film Serentity en het aanstaande Greenland zegt niets te hebben gehoord over Deadpool 3. "Ik heb geen idee," zei ze in gesprek met Entertainment Weekly.

Deadpool 3 waarschijnlijk nog in scriptfase
"Blijkbaar werken ze nog steeds aan het script. Ik weet het echt niet. Er is mij niets gevraagd en ik ben niet benaderd. Er zijn nog geen gesprekken gevoerd, dus ik wacht rustig af," aldus Baccarin die hoopt terug te keren. Ze denkt dat er een grote kans is dat ze weer te zien is naast Ryan Reynolds. "Ik wordt graag naast hem gezien."

Er zijn heel wat ideeën en geruchten over Deadpool 3. De praatgrage Marvel-antiheld en zijn derde solofilm zou pas in Phase 5 te zien zijn en er zou gedacht worden aan een Deadpool vs. The Marvel Universe-film. Pessimisten denken dat Marvel Studios helemaal niet meer verder wil met de R-rated Merc with a Mouth.

NieuwsFilm

meest populair