Algemeen

Mooie actrice Morena Baccarin over derde 'Deadpool'

Toekomst Deadpool blijft onzeker.

door Bram de Groot om 12:03 in Algemeen
In de eerste twee Deadpool-films speelde actrice Morena Baccarin een belangrijke rol en dus het is niet ondenkbaar dat ze in een volgende film terugkeert als haar personage Vanessa.

De mooie actrice, ook bekend uit de film Serentity en het aanstaande Greenland zegt niets te hebben gehoord over Deadpool 3. "Ik heb geen idee," zei ze in gesprek met Entertainment Weekly.

Deadpool 3 waarschijnlijk nog in scriptfase
"Blijkbaar werken ze nog steeds aan het script. Ik weet het echt niet. Er is mij niets gevraagd en ik ben niet benaderd. Er zijn nog geen gesprekken gevoerd, dus ik wacht rustig af," aldus Baccarin die hoopt terug te keren. Ze denkt dat er een grote kans is dat ze weer te zien is naast Ryan Reynolds. "Ik wordt graag naast hem gezien."

Er zijn heel wat ideeën en geruchten over Deadpool 3. De praatgrage Marvel-antiheld en zijn derde solofilm zou pas in Phase 5 te zien zijn en er zou gedacht worden aan een Deadpool vs. The Marvel Universe-film. Pessimisten denken dat Marvel Studios helemaal niet meer verder wil met de R-rated Merc with a Mouth.

20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Ik denk eerder dat Marvel wel verder wil met Deadpool, maar dat Disney dwars ligt en niet verder wil met Deadpool.

GreenHornet

Avatar

Daarom komt ook Green Lantern om de hoek kijken. Als Disney niet op schiet dan gaat WB met Ryan Reynolds aan de haal voor een multi Deal.

Molemanski

Avatar

Waarom moet ze nu weer perse mooi genoemd worden? Compleet irrelevant

centr1no

Avatar

Morena Baccarin over derde Deadpool film: "Ik heb geen idee.

Waarom is dit een artikel?

STYD

Avatar

Ja, ik snap ook niet waarom men het woord "mooi" erbij zet. Of is dat vanaf nu hoe ze het bij FT gaan doen, blank, zwart, mooi, lelijk, middelmatig, dik, dun, kort, lang enz enz??

David Mills

Avatar

@ Molemanski en STYD.... laten we aub niet over iedere woordkeuze gaan klagen of moeilijk doen. We zijn in onze maatschappij tegenwoordig wel heel erg gevoelig geworden om bijvoegelijke naamwoorden te gebruiken. Gespierd, dik, dun, zwart, wit, mooi, lelijk, jong, oud, goed, slecht, grappig etc.... het hoort al sinds jaar en dag bij de taal. Niks mis mee om een persoon mooi te noemen want het is ook een mooie vrouw. Zouden jullie anders reageren als er een slimme vrouw stond?

STYD

Avatar

@DavidMills, je snapt het niet. Wie bepaald wat mooi of lelijk is? Daar gaat het om. Gevoelig, pfffff man man man. Lekker makkelijk om dat als argument elke keer te gebruiken.

Maar blijkbaar heb je er geen problemen mee tot ze jouw of je vriendin of vriend "lelijk" noemen. Benieuwd of je er dan nog steeds zo over denkt haha

Sunspot

Avatar

^

Ze is gewoon mooi, overal zouden mensen haar mooi vinden. Je hebt nu eenmaal bloedmooie vrouwen, ertussen in en gewoon zwaar lelijke. Er zijn gewoon features waardoor een vrouw overal op de wereld als mooi wordt gezien, is pure evolutie, genen. Mensen houden nu eenmaal van mooi, in zowat alle opzichten

En wie zegt dat het per se om het uiterlijk gaat, kan ook het karakter bijv. zijn.

Maar goed, zal wel om het uiterlijk gaan Smiley face

Weet wel wat je bedoelt, is ook niet echt relevant, maar maakt ook helemaal weer niet uit in dit geval.

Anomandaris

Avatar

Wow, wat een creatieve armoede. Een zucht of steun van een (mooie) actrice levert alleen voor FT voldoende "nieuws" op om te plaatsen... Creatieve armoede? Achja, help FT de crisis door en click maar raak

KeesjeNL

Avatar

Zat zij laatst niet in een vreselijk tenenkrommende nagesynchroniseerde grijze-haren reclame?

David Mills

Avatar

@ STYD... dat is voor iedereen natuurlijk persoonlijk, over smaak valt niet te twisten. De schrijver van dit artikel vindt het een mooie vrouw en dat mag hij vinden. Jij zult toch ook een bepaald type man/vrouw mooier vinden dan de ander, dat is de natuur. Dan stop ook maar met meningen geven over films, want wie bepaalt wat een top film is en wat een slechte film is. Iedereen mag een eigen mening hebben.

centr1no

Avatar

@ David Mills
Iedereen mag een mening over alles hebben. Wat je je af kunt vragen is of die mening geuit moet worden in een nieuwsbericht.
Bij recensies en opiniestukken is het overduidelijk dat het meningsuitingen van de schrijver zijn.
Nieuwsberichten dienen echter alleen feitelijk te zijn en als de schrijver van het stuk zijn mening kwijt wil dient deze duidelijk kenbaar te maken dat het een persoonlijke mening is.
Een artikel als bovenstaande is non-nieuws en Morena Baccarin mooi vinden is niet bepaald een wereldschokkende bewering nog een poging om mensen te beïnvloeden.

Master Of Films

Avatar

centr1no "Iedereen mag een mening over alles hebben. Wat je je af kunt vragen is of die mening geuit moet worden in een nieuwsbericht.
Bij recensies en opiniestukken is het overduidelijk dat het meningsuitingen van de schrijver zijn.
Nieuwsberichten dienen echter alleen feitelijk te zijn en als de schrijver van het stuk zijn mening kwijt wil dient deze duidelijk kenbaar te maken dat het een persoonlijke mening is."
Daar heb ik al eerder een wisselwoordje met medewerkers van Filmtotaal gehad. Ik ben van mening dat nieuwsberichten (zoveel mogelijk) objectief geschreven moeten worden. De medewerkers van FT vinden van niet (de reden weet ik eerlijk gezegd niet meer). Ze zijn ook niet van plan om überhaupt objectiever te worden in hun artikelen, dat terwijl ze wel subjectiever kunnen zijn in de reacties.
Ik verwacht dan ook niet dat mooie actrice Morena Baccarin, veranderd in actrice Morena Baccarin. Laat staan dat we vaarwel gaan zeggen tegen kneitergoed.

Maac

Avatar

Laten we niet doen alsof we de illusie hebben dat dit een nieuwssite is.

Bovendien een beetje flauw om over te klagen. In het artikel "Vergeten schurk Jurassic Park terug in Jurassic World: Dominion" werd er ook niet geklaagd over het feit dat niemand het betreffende karakter daadwerkelijk vergeten was.

Master Of Films

Avatar

Maac "Laten we niet doen alsof we de illusie hebben dat dit een nieuwssite is."
Maar dan nog, zou wat meer objectiviteit geen kwaad kunnen. Is het relevant voor deze artikel om te schrijven dat ze mooi is? Tenslotte is bovenstaande artikel in het algemeen geen (persoonlijke) opiniestuk.

Morena Baccarin is geïnterviewd (Entertainment Weekly). Zij heeft iets gezegd mbt Deadpool. Hoe je went of keert, je kan dit wel beschouwen als film nieuws. Tenzij je een andere definitie van filmnieuws hebt.

Ik denk dat Molemanski & STYD minder of geen probleem zal hebben als ik, jij of iemand anders in de reacties zegt "mooie Morena Baccarin". Zelfs zou Bram de Groot in de reacties zijn mening kunnen geven over mooie Morena Baccarin.

leidenaar

Avatar

3 Artikelen hierboven staat ‘prachtige’ teaser als kop. Daar valt meneer niet over. Topfilms op Netflix artikelen terwijl ze 3,9 op imdb hebben ook niet, etc.

Master Of Films

Avatar

@leidenaar
Welke meneer?

leidenaar "Topfilms op Netflix artikelen terwijl ze 3,9 op imdb hebben ook niet, etc."
Toevallig hebben wij daar allebei onze mening eerder gegeven. . Maar schijnbaar is "5 films die Netflix deze week heeft toegevoegd" toch minder catchy. Topfilms dan maar, waardoor Assassin's Creed & 365 dni hierop mee kunnen liften. Smiley face

On topic. Ik denk dat mooie Morena Baccarin de factor Disney is vergeten. Of beter gezegd, daar wilt ze niks over zeggen. Don't bite the hand that's feeding you.

Maac

Avatar

Master of Films "Maar dan nog, zou wat meer objectiviteit geen kwaad kunnen. Is het relevant voor deze artikel om te schrijven dat ze mooi is? Tenslotte is bovenstaande artikel in het algemeen geen (persoonlijke) opiniestuk."
Helemaal mee eens, natuurlijk zou dat geen kwaad kunnen en nee, haar uiterlijk is niet relevant voor het artikel. Echter, als je kijkt naar de inhoud van dit zogenaamde nieuwsitem is de titel volgens mij het minst problematische. Als we daar over gaan klagen zijn we fulltime bezig, vrees ik.

Kort samengevat: ik ben het met je eens, maar ik heb inmiddels mijn verwachtingen bijgesteld.

Master Of Films

Avatar

Maac "Echter, als je kijkt naar de inhoud van dit zogenaamde nieuwsitem is de titel volgens mij het minst problematische. Als we daar over gaan klagen zijn we fulltime bezig, vrees ik."
Eens.

Marcade

Avatar

"Serentity" ? pr0n versie van Serenity?

NieuwsFilm

meest populair