'John Wick'-regisseur geeft update over nog zéér actieve 'Highlander'-remake

'John Wick'-regisseur geeft update over nog zéér actieve 'Highlander'-remake

Chad Stahelski is aan het project verbonden vanaf 2016.

Een remake van de cultfavoriet Highlander uit 1986 is sinds 2008(!) in de maak met John Wick-regisseur Chad Stahelski aan het roer.

Tegenover DISCUSSING FILM vertelde hij dat de recente lockdowns in verband met de Covid19-pandemie geen enkele invloed hebben gehad op het ontwikkelingsproces. Sterker nog, het project lijkt actiever dan ooit:

"We bevinden ons allen persoonlijk in een zware fase. Scripts worden aangepast, links en rechts is men aan het schrijven en bedenken hoe we alles gaan doen, maar het heeft ons zeker niet vertraagd".

Christopher Lambert als Sean Connery?
In het verleden liet Stahelski al eens doorschemeren dat hij trouw wil blijven aan de oorspronkelijke mythologie van de onsterfelijken en hun wereld meer wil verkennen en uitbreiden in plaats van ze weer naar 'onze' wereld te halen, wat de eerdere films en televisieserie deden.

Een hoofdrolspeler en andere castleden zijn nog onbekend. Het nieuwste gerucht is dat men overweegt om originele vertolker Christopher Lambert (63) terug te vragen, maar dit keer voor de rol van een mentor.

NieuwsFilm

meest populair