Algemeen

Het Golden Eagle-harnas van 'Wonder Woman 1984' is enorm ingewikkeld

Fijn om te dragen was het bepaald niet.

door Jim Pedd om 06:00 in Algemeen
We moeten tot oktober wachten voordat Wonder Woman 1984 in de bioscopen draait. Maar dat wil niet zeggen dat er niet zo nu en dan al toffe details onthuld kunnen worden. Bijvoorbeeld rond het Golden Eagle-harnas van Diana.

Kostuumontwerper Lindy Hemming vertelde in een interview met SYFY Wire wat over het nieuwe kostuum. Om dat tot leven te brengen, moest ze enkele creatieve oplossingen bedenken, waaronder "een fantastisch pak onder het kostuum", dat gemaakt werd met "kleine panelen" en vervolgens op een catsuit werd toegepast. Dat is vervolgens goud geschilderd, en daar zijn weer 3D-geprinte items op geplakt. Het effect is dat het kostuum met de drager meebeweegt. Maar comfortabel is het niet.

Batsuit
"Het is net als het Batsuit," aldus Hemming. "Dat betekent dat een persoon kan bewegen, draaien enzovoorts, en dat het vervolgens terugdraait naar zijn vorige positie. Het was dus niet fijn om te dragen, maar dat is eigenlijk geen enkel harnas."

Gal Gadot hoefde het gelukkig niet vaak helemaal te dragen op de set. "Ze kon er delen van dragen, zodat bijvoorbeeld haar benen vrij waren als ze van bovenaf gefilmd werd. En de vleugels werden weggenomen als ze niet nodig waren, zodat niemand haar kon aanvallen."

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maikjax

Avatar

Ze mag van mijn alleen maar die catsuit aan.

NieuwsFilm

meest populair