Video

Pakkende trailer 'Candyman' doet hopen op bioscooprelease

Later dit jaar moet dit "spirituele vervolg" in op het witte doek verschijnen.

door Bram de Groot om 09:59 in Video
Eigenlijk zouden ze vaker wat meer creatieve trailers moeten maken waardoor er een stuk minder van het plot in de film vooraf wordt weggegeven. Nu komt Universal Pictures met een pakkende nieuwe teaser trailer voor de horrorfilm Candyman.

De remake van de horrorfilm Candyman uit 1992 wordt een "spiritueel vervolg" op dit origineel en heeft Jordan Peele (Us, Twilight Zone) als producent die samenwerkte met regisseur Little Woods-regisseur Nia DaCosta.

Korte pakkende Candyman trailer!
Onderstaande beelden combineren vooral eerdere beelden met een recent verschenen geanimeerde video. Met rollen voor Tony Todd, Yahya Abdul-Mateen II, Teyonah Parris, Nathan Stewart-Jarrett en Colman Domingo draait deze nieuwe Candyman vanaf 11 juni 24 september in de bioscoop.


In Candyman hangt de schilderscarrière van Anthony aan een zijde draadje. Door een toevallige ontmoeting komt Anthony achter het waargebeurde verhaal van de Candyman. Hij ziet het als input van zijn inkakkende carrière en begint de macabere details te verwerken in zijn kunst om zo terug te keren in de kunstwereld van Chicago. Hij opent echter een deur naar angstaanjagend geweld.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Draven

Avatar

Dit kan in tegenstelling tot de originele versie (die ik saai vond) misschien wel eens wat worden. Jordan Peele doet het nog niet zo slecht naar mijn mening.

NieuwsFilm

meest populair