Netflix

3 misdadig goede films die nu gewoon op Netflix staan!

Veel grote stevige films op Netflix.

door Bram de Groot om 21:08 in Netflix
Dol op stevige misdaad- en actiefilms? Dan houd je vast van onderstaande tips. Het zijn drie stevigere titels die gewoon op Netflix staan. Laat op de gebruikelijke plaats weten welke andere misdaadfilm je mist en wat je van de tips vindt.

Scarface (1983)

Regie: Brian De Palma | Hoofdrollen: Al Pacino, Michelle Pfeiffer, F. Murray Abraham, Robert Loggia

Ondanks dat Scarface ondertussen wel een beetje gedateerd aandoet, is de film enorm geliefd. En dat is niet raar. De film heeft een aantal pakkende scènes, geweldige oneliners en ook nog gewoon een ijzersterke rol van Al Pacino, maar ook zeker van F. Murray Abraham en Michelle Pfeiffer. Nog niet gezien? Dit is een must see, net als de andere films in dit lijstje.Sicario (2015)

Regie: Denis Villeneuve | Hoofdrollen: Emily Blunt, Josh Brolin en Benicio Del Toro

Denis Villeneuve's Sicario start echt confronterend en daarna volgen een aantal keiharde scènes met uitstekend spel van de complete cast. De scène bij de grensovergang is zenuwslopend, net als de scène in de tunnel tussen Noord-Amerika en Mexico. En dan hebben we het nog over de rit naar de Mexicaanse grensstad Juárez...Django Unchained (2012)

Regie: Quentin Tarantino | Hoofdrollen: Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jackson, Jamie Foxx, Christoph Waltz

Deze stevige film van Quentin Tarantino is een mix van allerlei genres, maar is vooral een wraakfilm in de tijd van de slavernij, door de lens van Tarantino. De film zorgt voor zoveel haat dat je steeds meer wil dat Django zich compleet laat gaan. Een gruwelijke, maar ook ijzersterk film.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Dit zijn ook nog eens 3 kneiter goede films! top lijstje.

PRIME

Avatar

Django een misdaadfilm? Ik zie de link niet.

chefry1983

Avatar

Say hello to my little friend!!

Onomatope

Avatar

Waar is mijn comment heen?

Carmine

Avatar

Django is een spaghetti western

NieuwsFilm

meest populair