Algemeen

'Da Vinci Code'-schrijver Dan Brown leidde dubbelleven dat 'zo in zijn boeken past'

Hij wordt ervan beschuldigd een dubbelleven gehad te hebben.

door Jim Pedd om 06:32 in Algemeen
Schrijver Dan Brown zou er een dubbelleven op nagehouden hebben op een manier die past binnen zijn eigen boeken. Dat stelt zijn ex-vrouw, die in haar aanklacht vertelt dat hij een aantal affaires had tijdens hun huwelijk.

Brown publiceerde tot dusverre vijf boeken over het personage Robert Langdon. Daarin volgen we de professor van Harvard die allerlei mysteries moet oplossen rond geheime genootschappen en symboliek. De boeken zijn miljoenen keren verkocht en er zijn drie films uitgebracht. Maar de schrijver blijkt nu een leven gehad te hebben dat past binnen zijn boeken.

Leven van leugens
Volgens KXAN wordt Brown aangeklaagd door zijn ex-vrouw. Zij klaagt dat de schrijver een geheim tweede leven had binnen hun twee decennia durende huwelijk. Hij hield toekomstige projecten verborgen voor haar, bovenal een televisieserie.

En hij had een affaire met een niet nader benoemde paardentrainer. "Dan heeft de afgelopen zes jaar een leven van leugens geleid". De schrijver reageerde natuurlijk al op deze beschuldiging en zegt toaal verbaasd te zijn, en dat het helemaal niet klopt.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair