Gave nieuwe Batman-poster 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

Gave nieuwe Batman-poster 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

De Ultimate Edition heeft een gave nieuwe poster.

Regisseur Zack Snyder verspreidt op Twitter het fijne nieuws dat HBO Max Batman v Superman: Dawn of Justice vervangen heeft door de Ultimate Edition. Die nieuwe editie komt daar krap een maand voor het aankomende DC FanDome-evenement op te staan.

Speciaal voor de gelegenheid plaatste Snyder een gave nieuwe poster van Batman op zijn Twitter. Daarop zien we Bruce Wayne, in kostuum van Batman, in de Knightmare. Dat was een visioen op de toekomst die uit zou komen waarin Kal-El, a.k.a. Superman, een schurk was.

Ultimate Edition
In de Ultimate Edition van Batman v Superman: Dawn of Justice zien we heel wat extra momenten die in de uiteindelijke bioscoopversie van de film weggesneden waren. Zo is het hele verhaal van Lex Luthor om Superman te verslaan beter uitgediept en voelt het wat logischer.

Ook zitten er aanvullende momenten waarmee de DCEU-wereld uitgebouwd wordt, wel in de Ultimate Eidtion. Denk aan STAR Labs dat geïntroduceerd wordt, waarmee de komst van Cyborg logischer is. Helaas is de streamingdienst HBO Max hier nog niet beschikbaar en moeten we het voorlopig dus doen met deze ontzettend gave poster.




NieuwsFilm

meest populair