Algemeen

Gave nieuwe Batman-poster 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

De Ultimate Edition heeft een gave nieuwe poster.

door Jim Pedd om 08:36 in Algemeen
Regisseur Zack Snyder verspreidt op Twitter het fijne nieuws dat HBO Max Batman v Superman: Dawn of Justice vervangen heeft door de Ultimate Edition. Die nieuwe editie komt daar krap een maand voor het aankomende DC FanDome-evenement op te staan.

Speciaal voor de gelegenheid plaatste Snyder een gave nieuwe poster van Batman op zijn Twitter. Daarop zien we Bruce Wayne, in kostuum van Batman, in de Knightmare. Dat was een visioen op de toekomst die uit zou komen waarin Kal-El, a.k.a. Superman, een schurk was.

Ultimate Edition
In de Ultimate Edition van Batman v Superman: Dawn of Justice zien we heel wat extra momenten die in de uiteindelijke bioscoopversie van de film weggesneden waren. Zo is het hele verhaal van Lex Luthor om Superman te verslaan beter uitgediept en voelt het wat logischer.

Ook zitten er aanvullende momenten waarmee de DCEU-wereld uitgebouwd wordt, wel in de Ultimate Eidtion. Denk aan STAR Labs dat geïntroduceerd wordt, waarmee de komst van Cyborg logischer is. Helaas is de streamingdienst HBO Max hier nog niet beschikbaar en moeten we het voorlopig dus doen met deze ontzettend gave poster.
4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

5ieb

Avatar

Is deze versie niet te vergelijken met de Extended Edition van de film? Deze was naar mijn idee al een stuk beter dan de versie in de bios.

timdekw

Avatar

Volgens mij is dit inderdaad gewoon de director's cut. En die is inderdaad een stuk beter dan de theatrical cut.

SplashySleet20

Avatar

Ik heb gelijk zin om die vanavond te kijken!!!

Maikjax

Avatar

+ 1 SplashySleet
En met een vodka cola erbij...

NieuwsFilm

meest populair