Celebrity

Chris Hemsworth gaat rol Thor overtreffen met Hulk Hogan-film

De Australiër moet nog een hoop doen voor de transformatie!

door FilmTotaal om 10:06 in Celebrity
In vorm komen is voor Chris Hemsworth geen probleem. Vermoedelijk is de 36-jarige Australiër er zelfs dol op, want hij geeft veel om zijn gezondheid. Sinds begin vorig jaar weten we dat hij in een biografische film zal spelen over worstelaar Hulk Hogan. Dat gaat wat beloven.

Hemsworth verzekert in een interview met Total Film dat hij zijn transformatie tot Thor gaat overtreffen met de Hulk Hogan-film, die gemaakt wordt door Joker-regisseur Todd Phillips. Voor het oorsprongsverhaal van de worstelaar (echte naam Terry Eugene Bollea) wil de acteur zich helemaal veranderen.


Konijnenhol
"Deze film gaat echt een heel leuk project worden," begint Hemsworth. "Zoals je, je kan voorstellen zal de voorbereiding voor de rol ontzettend fysiek zijn. Ik zal mijn omvang groter moeten maken dan ik ooit gedaan heb, nog meer dan ik heb gedaan voor Thor. Dan heb je ook nog het accent en zijn houding."

De acteur heeft aangegeven zijn haar blond te verven en aan een snor te werken die op die van Hulk Hogan gaat lijken. Ook wordt er tijd gestoken in de kleurrijke carrière: "Ik zal een diepe duik moeten nemen in het konijnenhol van de worstelwereld, waar ik echt naar uitkijk om te doen."

NieuwsFilm

meest populair