Marvel vervangt alle oorspronkelijke Avengers op Iron Man na?

Het begint erop te lijken dat enkel Iron Man onvervangbaar is.

Marvel vervangt elke held. Op één na. Marvel Studios beweegt langzaam weg van de oorspronkelijke Avengers. Zij worden allemaal vervangen of gaan zelf verder. Op Iron Man na dan.

Dat schrijft de site Screen Rant vandaag. De toekomst van het Marvel Cinematic Universe is al deels ingevuld. Er komen zowel films als series, met bekende en nieuwe gezichten. Een aantal van die nieuwe gezichten dienen als opvolging van de helden waar het MCU groot mee werd en anderen worden simpelweg vervangen door oude bekenden.

Einde verhaal
Avengers: Endgame vormde het einde voor Iron Man, Captain America en Black Widow. Enkel Thor, Hulk en Hawkeye blijven over. En dus werkt Marvel actief aan de introductie van opvolgers voor de helden. Captain America gaf het schild door aan Sam Wilson, Yelena Belova wordt de nieuwe Black Widow en Thor wordt straks opgevolgd door Jane Foster. Hawkeye leidt verder in een serie een opvolger op in de vorm van Kate Bishop en zelfs de Hulk krijgt een vervanger in de vorm van She-Hulk.

Dan is er alleen Iron Man die geen opvolger lijkt te hebben. De vraag is of dat zo blijft. Het gerucht gaat al langer rond dat Marvel uiteindelijk een Ironheart-film rond Riri Williams wil maken. Als dat het plan is, dan is zij natuurlijk de echte opvolger van Tony Stark. Tot die tijd lijkt het erop dat we het moeten doen met zijn pupil, Spider-Man.

NieuwsFilm

meest populair