Algemeen

Marvel vervangt alle oorspronkelijke Avengers op Iron Man na?

Het begint erop te lijken dat enkel Iron Man onvervangbaar is.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Marvel vervangt elke held. Op één na. Marvel Studios beweegt langzaam weg van de oorspronkelijke Avengers. Zij worden allemaal vervangen of gaan zelf verder. Op Iron Man na dan.

Dat schrijft de site Screen Rant vandaag. De toekomst van het Marvel Cinematic Universe is al deels ingevuld. Er komen zowel films als series, met bekende en nieuwe gezichten. Een aantal van die nieuwe gezichten dienen als opvolging van de helden waar het MCU groot mee werd en anderen worden simpelweg vervangen door oude bekenden.

Einde verhaal
Avengers: Endgame vormde het einde voor Iron Man, Captain America en Black Widow. Enkel Thor, Hulk en Hawkeye blijven over. En dus werkt Marvel actief aan de introductie van opvolgers voor de helden. Captain America gaf het schild door aan Sam Wilson, Yelena Belova wordt de nieuwe Black Widow en Thor wordt straks opgevolgd door Jane Foster. Hawkeye leidt verder in een serie een opvolger op in de vorm van Kate Bishop en zelfs de Hulk krijgt een vervanger in de vorm van She-Hulk.

Dan is er alleen Iron Man die geen opvolger lijkt te hebben. De vraag is of dat zo blijft. Het gerucht gaat al langer rond dat Marvel uiteindelijk een Ironheart-film rond Riri Williams wil maken. Als dat het plan is, dan is zij natuurlijk de echte opvolger van Tony Stark. Tot die tijd lijkt het erop dat we het moeten doen met zijn pupil, Spider-Man.

23 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dawgruule

Avatar

Hm krijg hier geen warme gevoelens bij. Het valt me nu ook voor het eerst op dat iedereen een vrouwelijke vervanger krijgt.. ik denk eerlijk gezegd niet dat het publiek/doelgroep daar op zit te wachten.

Dawgruule

Avatar

Zijn er vrouwelijke superhelden films die echt hebben gewerkt? (Captain Marvel is een discussiepunt)

Indy5

Avatar

Positieve discriminatie.... maar hoeveel Marvel kan een mens hebben ???

Renegade

Avatar

Indy5....ik al ruim 40 jaar. Buiten de films om. Maar geniet ervan elke film weer.

Jkorpor030

Avatar

Wat mij opvalt is dat alles vervangen wordt door een vrouw, een zwarte versie of een LHBTI versie. Nou ben ik zelf homo en vind het allemaal zo politiek correct op gedwongen worden. Zo van het moet want anders doen we iets slechts. Om eerlijk te zijn vind ik het zo na Endgame wel genoeg en kijk ook totaal niet uit zoals voorheen naar de nieuwe films en series. Vooral omdat er zoveel oude avengers weg zijn. Cap america, iron man en het feit dat Agents of Shield op de achtergrond stopt vind ik allemaal erg jammer. MCU draaide voor mij toch vooral om Iron Man als een soort rode draad door het geheel.

Fan1984

Avatar

Het is leuk geweest met Marvel, misschien krijgen we nog wat mooie films te zien doordat de oude spelers er nog gedeeltelijk in mee spelen, maar al die women "power" dat hoeft voor mij niet. Kijk naar remake van ghostbusters en je ziet dat het gewoon niet werkt.
Uiteindelijk moest de studio dit ook toegeven en hebben ze nu ghostbusters aftherlife gemaakt.
Marvel moet dit nog blijkbaar leren heel jammer.
Andere spelers tja dat moet ook gebeuren maar doe het wel in lijn met de films. Niets is zo vervelend als verschillende spelers. Kijk naar spiderman, deze heeft er al drie gehad.

Therev

Avatar

Persoonlijk vind ik dit politiek correct casten van het liefst vrouwelijke ( minderheden) een beetje overtrokken. De nieuwe spiderman vind ik persoonlijk erg goed, zou hem ook bij de avengers houden wat al een beetje was. Sterker nog vind hem de goede rode draad van het nieuwe MCU. Daar moeten ze op doorbouwen wat mij betreft.

Pascal08

Avatar

Ru Paul kan nog volgens mij.
Donker, transgender zo pak je gelijk een stuk of 15 groepen mee.

Kanny89

Avatar

Dat alle avengers opgevolgd worden door vrouwen is in de comics ook zo.
Ik ga er ook vanuit dat het nieuwe avangersteam ook wel versterkt gaat worden door Spiderman, Doctor Strange, Ant-man en eventueel zelfs met Shang-chi.
Ok ze werken sowieso toe aan een all female avangers film en dat is niet direct iets waar ik op zit te wachten, maar als die er komt ga ik deze toch sowieso zien, net zoals alle andere marvel films.

Ik hoop wel dat als ze Chris Hemsworth's Thor in de toekomst gaan vervangen door Nathalie Portman dat we wel nog af en toe Odinson in de films te zien krijgen.

En stiekem blijf ik toch hopen op Ty Simpkins als Iron Lad

Ankou

Avatar

Hoe draai je een winstgevende franchise de nek om 101

kokosnoot

Avatar

Het is al lang besloten dat Iron man vervangen gaat worden door Iron heart. DE opbrengst zal bepalen hoe marvel haar films invulling geeft. Want je kan veel onder controle hebben maar niet de smaak van de kijker. Dat bepalen we gelukkig nog altijd zelf. Dus we zullen zien hoe goed Disney&Marvel de filmbezoekers inschat qua % van voorkeuren&smaken. Uiteindelijk koop je een kaartje om vermaakt te worden en niet voor een politieke boodschap of voorkeur.

Sunspot

Avatar

Kap gewoon ermee, ben dit allang zat, het huidig MCU zonder de meeste coole karkaters, de originals.

Ga stoppen met al die onzin films en breng kalmte.

Dan dik de XMEN, FF4!!!!

Dat wil ik zien, niet Eternals, gay/vrouwelijke vervangers van vette karakters die het MCU groot hebben gemaakt.

Ben zeker niet homofoob of wat dan ook, voordat ik weer gezeur krijg.

Is meer dat voglens mij niemand er op zit te wachten, al dat vervangen vooral.

NOgmaals, wat rust in het MCU en dan knallen over paar jaar weer, met XMEN en FF4 vooral :D

Janoniempje

Avatar

Eens met iedereen hier: vervang de helden toch niet, zonder de originals lijkt het me stukken minder leuk.

jochemb

Avatar

Natalie Portman is volgens mij niet echt een actrice die de komende 10 jaar wil besteden aan superhelden films. Verder zijn de overige voorbeelden allemaal tv series, ik denk niet dat Disney al te snel een solo film gaat maken van personages die ook al een tv show hebben.

BiggestMarvelFan

Avatar

Ik heb mezelf geregistreerd om enkel dit te zeggen: er is 1 woord waarom dit allemaal gaat veranderen: DISNEY. Nu Stan Lee er niet meer is en Disney Marvel heeft overgekocht, gaat Marvel ten onder. Oke niet letterlijk, maar de fanbase die Stan Lee heeft opgebouwd vanwege de perfecte keuze van acteurs enzo is er straks niet meer. Disney weet blijkbaar niet hoe "zij" de fans bij zich kan houden waar Stan Lee zo hard voor gestreden heeft. Disney zoekt weer een heel andere doelgroep op.

Lekker gedaan Disney ????

Mothercopper

Avatar

In de States zijn er diverse polls waaruit blijkt dat 2/3 mannelijke bezoeker is, maar dat 70% dreigt af te haken indien alle mannelijke helden door vrouwen worden vervangen. Deze politieke correctheid gaat Disney geld kosten. Overigens zijn de verkopen van de comics met 43% gedaald door het feminiseren van de helden.

TonyStarkPotts

Avatar

Iron Man mag niet vervangen worden , maar als het moet , vind ik dat Gwyneth Paltrow hem moet vervangen (Gwyneth Paltrow is Pepper Pots in de MCU)

suusjeab

Avatar

Voor mensen die de comics niet kennen is dit natuurlijk een beetje misleidend. Jane Foster is is een Valkyre en soms ook lady Thor dus hij wordt zeker niet vervangen. She Hulk (bedacht door Stan Lee) bestond ook al heel lang Heet niks met Disney te maken. En het verhaal van Thor is wel echt vet hoor, en als deze fase richting secret wars gaat is dat geen verkeerde richting. Wel hoop ik dat galactus eens een keer gefilmd wordt. O en Iron man leeft gewoon ????. Dat Marvel een beetje veel vrouwelijke helden (en ander soort helden) is natuurlijk wel wat van te zeggen. Maar goed het is niks nieuws

Sunspot

Avatar

Ach, laat Disney maar dneken dat mensen dit willen zien haha.

Zelfs kinderen denk niet eens echt, jongetjes houden ervan, maar niet van vrouwelijke superhelden per se, meisjes vinden het leuk misschien, maar kicken niet op dit soort films.

Volwassen hetzelfde, de echt betalende mensen.

Gaat floppen dit, veel te geforceerd, onnodig.

Serieus, dat je supervette mannelijke karakters moet feminiseren, vrouwen van maken zegt toch genoeg eigenlijk.

Waarom niet andere karakters, waarom zoveel vervangen.

Breng Storm, Xmen, genoeg karakters die Disney na overname heeft, vet veel karakters!

Maar ja, Disney

TheOtherOne343

Avatar

Disney verpest MARVEL op veel vlakken

reporterdavid91

Avatar

Krijg er een ijzeren staa... laat maar zitten...

Blablazer

Avatar

@Sunspot Het flopt niet vanwege de vrouwelijke cast het flopt gewoon omdat het slechte films zijn vaak en het is niet alsof alle films met mannen in de hoofdrol top zijn. Miss Marvel heeft 1 miljard opgebracht dat is volgens mij wel aardig en er is blijkbaar toch wel een publiek voor.

gerbruggeman

Avatar

Waardeloos. Avengers zal nooit hetzelfde zijn met andere acteurs, maar wordt de zoveelste ordinaire melkkoe.

NieuwsFilm

meest populair