Video

Eerste trailer 'Halloween Kills' onthult dat de film een jaar(!) is uitgesteld

Producent/componist John Carpenter is zwaar onder de indruk van de film.

door Zilko Tarici om 20:13 in Video
Universal heeft zojuist een zeer effectieve eerste teaser Halloween Kills onthuld! Je kunt de beelden hieronder bekijken. De meest opmerkelijke onthulling? De film is helaas een heel jaar uitgesteld tot oktober 2021.

Tijdens een interview met Indiewire liet producent/bedenker/componist John Carpenter weten wat hij vindt van de film en wat we kunnen verwachten:

"De montage is klaar. Volgende week wordt de film gemixt in New York. En dan is hij af! Mijn werk is in elk geval klaar. De film is iets dat je nog niet eerder hebt gezien. Vermakelijk, intens en bruut; een slasher-film keer honderd. De film is episch. Ik heb nog nooit zoveel doden zien vallen."

Regisseur David Gordon Green liet ten slotte nog wat los over enkele aspecten van het vervolg tijdens een interview met Empire:

"In de vorige Halloween zagen we hoe Laurie leefde in isolatie na de gebeurtenissen van vroeger en wraak probeerde te nemen. Het was een persoonlijk verhaal. Deze film gaat over een gemeenschap waarin chaos losbreekt. En hoe angst zich als een virus kan verspreiden."

Michael Myers nog steeds niet dood
Jamie Lee Curtis keert in Halloween Kills wederom terug als Laurie Strode en wordt vergezeld door o.a. Judy Greer, Andi Matichak, Robert Longstreet, Anthony Michael Hall, Kyle Richards en Charles Cyphers. Naar verwachting zal Halloween Ends, de afsluiter van de nieuwe trilogie, nu ook een jaar later verschijnen; ofwel oktober 2022.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

De vorige vind ik erg zwak.
Het plot met de ontsnapping en de toevalligheden, 'de twist', het einde.......... nee erg pover.

DeFilmKijker

Avatar

Erg jammer dat het verschoven is, maar 100% begrijpelijk.
Vond persoonlijk Halloween 2018 een erg goede horrorfilm, daarom was ik erg hyped voor deze film.
Daarnaast ziet de teaser er goed uit en kan niet wachten tot volgend jaar.

David Mills

Avatar

De film is af, waarom dan een heel jaar uitstellen. Het begint frustrerend te worden dat studio’s alle releases uitstellen. Deze film kan heel makkelijk in oktober 2020 worden uitgebracht, het is geen dure blockbuster. Halloween uit 2018 had een budget van 10 miljoen. Wat verwachten de studio’s van ons, dat we volgend jaar 3 keer per week in de bioscoop zitten? Het aanbod begint nu wel heel karig te worden want er komt bijna niks nieuws meer uit om te kopen of huren en de Pathe biedt alleen maar oude films aan tegen het volle tarief. Het worden magere maanden

Shifty777

Avatar

De vorige film vond ik ook niet heel bijzonder, maar ben een enorme liefhebber van de reeks (behalve die twee van Rob Zombie). Balen dat hij uitgesteld is, keek erg uit om in oktober weer naar een Halloween-film in de bios te gaan.

SteefL

Avatar

Leuk dat William Shatner's gezicht ook weer mee mag doen in deze film. Het masker. ????

NieuwsFilm

meest populair