Eerste trailer 'Halloween Kills' onthult dat de film een jaar(!) is uitgesteld

Eerste trailer 'Halloween Kills' onthult dat de film een jaar(!) is uitgesteld

Producent/componist John Carpenter is zwaar onder de indruk van de film.

Universal heeft zojuist een zeer effectieve eerste teaser Halloween Kills onthuld! Je kunt de beelden hieronder bekijken. De meest opmerkelijke onthulling? De film is helaas een heel jaar uitgesteld tot oktober 2021.

Tijdens een interview met Indiewire liet producent/bedenker/componist John Carpenter weten wat hij vindt van de film en wat we kunnen verwachten:

"De montage is klaar. Volgende week wordt de film gemixt in New York. En dan is hij af! Mijn werk is in elk geval klaar. De film is iets dat je nog niet eerder hebt gezien. Vermakelijk, intens en bruut; een slasher-film keer honderd. De film is episch. Ik heb nog nooit zoveel doden zien vallen."

Regisseur David Gordon Green liet ten slotte nog wat los over enkele aspecten van het vervolg tijdens een interview met Empire:

"In de vorige Halloween zagen we hoe Laurie leefde in isolatie na de gebeurtenissen van vroeger en wraak probeerde te nemen. Het was een persoonlijk verhaal. Deze film gaat over een gemeenschap waarin chaos losbreekt. En hoe angst zich als een virus kan verspreiden."

Michael Myers nog steeds niet dood
Jamie Lee Curtis keert in Halloween Kills wederom terug als Laurie Strode en wordt vergezeld door o.a. Judy Greer, Andi Matichak, Robert Longstreet, Anthony Michael Hall, Kyle Richards en Charles Cyphers. Naar verwachting zal Halloween Ends, de afsluiter van de nieuwe trilogie, nu ook een jaar later verschijnen; ofwel oktober 2022.



NieuwsFilm

meest populair