Algemeen

Slecht nieuws voor Marvel-fans: geen Comic-Con dit jaar

Het lijkt erop dat Marvel de SDCC helemaal skipt.

door Jim Pedd om 09:24 in Algemeen
Marvel Studios schijnt de San Diego Comic-Con over te slaan. Dit jaar is er een speciale editie van het jaarlijkse comic-event. Ditmaal doet men het vanwege het coronavirus namelijk vanuit huis: Comic-Con at Home.

Er worden ruim driehonderd panels georganiseerd in het kader van de Comic-Con at Home. Maar helaas ontbreken twee van de grootste comic studio's uit het lijstje: Marvel Studios en Warner Bros. Die laatste zal een eigen event organiseren in augustus en Marvel is simpelweg al tijden stil.

Heel anders
Deadline stelt dat "Marvel Studios dit jar mogelijk overslaat en Warner Bros. doet niks met zijn DC-films en bewaart dat in plaats daarvan voor hun eigen virtuele evenement in augustus."

Het speciale evenement vindt plaats van 22 juli tot en met 26 juli en is online te volgen. Het is nog niet bekend welke panels er allemaal plaats gaan vinden, dat zal men later deze week aankondigen. Nog even wachten dus en dan weten we waar we wel nieuws over mogen verwachten.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Je zal maar een abbo van D+ hebben genomen speciaal voor de nieuwe MCU series.

Hoverlicious

Avatar

Ik denk wel dat het hele Corona gebeuren wel eens goed kan zijn voor de verhaallijn van de MCU. De komende fase is grotendeels vormgegeven voordat de deal met Fox rond was.

Ik sta er niet van te kijken als de heer Feige deze tijd gebruikt om een deel te re-shuffelen en nog niet klaar is met zijn volgende master plan. In deze perdiode waar alle producties stil liggen, heeft hij tijd over en kan hij alsnog diverse Fox properties introduceren in de MCU.

Dit is dan wel gebaseerd op een gevoel of beter gezegd: een stille hoop. Daarnaast betekend dat inderdaad dat je genaaid bent met een D+ abbo. Gelukkig kan je die per maand opzeggen.

Goku32

Avatar

Ik zou helemaal niet naar comicon gaan door de onzin van de afgelopen tijd

Chrisselshizzel

Avatar

Geen verassing. Star Wars celebration gaat ook niet door waar ik heen zou gaan . Maar ik zat er ook niet op te wachten om nu naar los angels te gaan . ....

NieuwsFilm

meest populair