'Batman Forever' kent een 170 minuten durende versie!

Die ligt ergens in een kluis bij Warner Bros.

1995 bracht ons Batman Forever, een behoorlijk sterke Batman-film van regisseur Joel Schumacher. Nu blijkt dat we een speciale editie van Justice League te zien krijgen, hopen fans op heel veel van dit soort films.

Nu horen we via schrijver en podcast-maker Marc Bernardin dat er ook een speciale versie van Batman Forever is. Die versie zou maar liefst 170 minuten moeten duren en veel meer vertellen over Batman.

Langere versie
"Ik heb van betrouwbare bron gehoord dat er ergens in een kluis van Warner Bros. een 170-minuten durende versie van Batman Forever ligt," aldus Bernardin. "Ik geloof dat deze veel dieper in zijn jeugdtrauma duikt en kijkt naar zijn mentale blokkades. Het was een veel serieuzere en duisterdere versie van die film. Het was ook een van de eerste versies die Joel gemaakt had en naar de studio stuurde, maar die werd ingekort en veranderd omdat hij te duister zou zijn voor kinderen."

In het verleden hebben we al vaker gehoord dat er heel wat ongebruikt materiaal ligt. Er zouden dik 38 minuten aan scènes zijn opgenomen die uit de finale versie gehaald werden. Wie weet ligt er dus echt een 170 minuten durende editie. Op naar de volgende campagne dan maar?

NieuwsFilm

meest populair