Algemeen

'Batman Forever' kent een 170 minuten durende versie!

Die ligt ergens in een kluis bij Warner Bros.

door Jim Pedd om 07:31 in Algemeen
1995 bracht ons Batman Forever, een behoorlijk sterke Batman-film van regisseur Joel Schumacher. Nu blijkt dat we een speciale editie van Justice League te zien krijgen, hopen fans op heel veel van dit soort films.

Nu horen we via schrijver en podcast-maker Marc Bernardin dat er ook een speciale versie van Batman Forever is. Die versie zou maar liefst 170 minuten moeten duren en veel meer vertellen over Batman.

Langere versie
"Ik heb van betrouwbare bron gehoord dat er ergens in een kluis van Warner Bros. een 170-minuten durende versie van Batman Forever ligt," aldus Bernardin. "Ik geloof dat deze veel dieper in zijn jeugdtrauma duikt en kijkt naar zijn mentale blokkades. Het was een veel serieuzere en duisterdere versie van die film. Het was ook een van de eerste versies die Joel gemaakt had en naar de studio stuurde, maar die werd ingekort en veranderd omdat hij te duister zou zijn voor kinderen."

In het verleden hebben we al vaker gehoord dat er heel wat ongebruikt materiaal ligt. Er zouden dik 38 minuten aan scènes zijn opgenomen die uit de finale versie gehaald werden. Wie weet ligt er dus echt een 170 minuten durende editie. Op naar de volgende campagne dan maar?

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

John Wayne

Avatar

Ik zou zeggen... fijn laten liggen. Jim Carrey was irritant in de film, maar Tommy Lee Jones was helemaal misplaatst en hij leek ook uit te stralen dat hij zich in de rol als Two-Face niet prettig voelde.

RoberPaulsen

Avatar

En dan hebben we het nog niet eens over cartoon geluidjes die in de film zaten

Hiss

Avatar

"Behoorlijk sterke Batman-film"? Met die omschrijving denken de meeste mensen nou niet direct aan Batman Forever. Deze film trapte juist de Batman-dip af, waarna lange tijd later de Nolan trilogie Batman weer gerehabiliteerd heeft.

Filmhead

Avatar

Dan had die film inderdaad forever geduurd... nee met rust laten

ThysRomani

Avatar

Haha Filmhead +1

Nee, lekker laten liggen in de kluis idd. Campagnes zullen niet worden gevoerd. Denk dat iedereen zoiets heeft van: sssst!!!!! Let it go!!!

chefry1983

Avatar

^
Elke film kent zijn horde fans dus misschien komt er wel een petitie voor deze extra lange film

ObiWanSkiYayo

Avatar

Serieus moeten we dan nog langer naar Batman & Robin hun tepel pakkies kijken.

Bilbo

Avatar

#ReleaseTheSchumacherCut

Ray1976

Avatar

Er zijn veel slechtere films gemaakt..... breng ik blijft Batman

NieuwsFilm

meest populair