'Marvel Studios werkt aan deze Avengers-film'

Het gerucht gaat dat Marvel ons een A-Force film brengt.

Het Marvel Cinematic Universe wordt de komende jaren veel diverser en brengt ook meer inclusiviteit met zich mee. Dat moet uiteindelijk tot een heel unieke crossover gaan leiden, horen we nu.

Er wordt hard door Marvel en Disney+ gewerkt aan een stel series. Denk aan WandaVision, maar ook Ms. Marvel en She-Hulk. Het verhaal gaat nu dat al die series uiteindelijk gaan leiden tot een A-Force-film, met enkel vrouwelijke Avengers-heldinnen die samen vechten.

Rustig opbouwen
Bovenaan dit artikel zie je een kort moment uit Avengers: Endgame. Dat was goed bedoeld en bracht even alle heldinnen in beeld. Maar hoe goed bedoeld ook, het moment voelde ook heel geforceerd en kon op genoeg kritiek rekenen van fans van Marvel. Die vonden het te geforceerd en daardoor een beetje onzin.

Maar nu bouwt Marvel langzaam op. Dat horen we via Mikey Sutton, die vaker dit soort verhalen de wereld in helpt en prima bronnen lijkt te hebben binnen Marvel Studios. Sutton stelt het team onder meer gaat bestaan uit Captain Marvel, Ms. Marvel, She-Hulk en ook Monica Rambeau.

NieuwsFilm

meest populair