Algemeen

'Marvel Studios werkt aan deze Avengers-film'

Het gerucht gaat dat Marvel ons een A-Force film brengt.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Het Marvel Cinematic Universe wordt de komende jaren veel diverser en brengt ook meer inclusiviteit met zich mee. Dat moet uiteindelijk tot een heel unieke crossover gaan leiden, horen we nu.

Er wordt hard door Marvel en Disney+ gewerkt aan een stel series. Denk aan WandaVision, maar ook Ms. Marvel en She-Hulk. Het verhaal gaat nu dat al die series uiteindelijk gaan leiden tot een A-Force-film, met enkel vrouwelijke Avengers-heldinnen die samen vechten.

Rustig opbouwen
Bovenaan dit artikel zie je een kort moment uit Avengers: Endgame. Dat was goed bedoeld en bracht even alle heldinnen in beeld. Maar hoe goed bedoeld ook, het moment voelde ook heel geforceerd en kon op genoeg kritiek rekenen van fans van Marvel. Die vonden het te geforceerd en daardoor een beetje onzin.

Maar nu bouwt Marvel langzaam op. Dat horen we via Mikey Sutton, die vaker dit soort verhalen de wereld in helpt en prima bronnen lijkt te hebben binnen Marvel Studios. Sutton stelt het team onder meer gaat bestaan uit Captain Marvel, Ms. Marvel, She-Hulk en ook Monica Rambeau.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Peace

Avatar

Momenteel vind ik niet een van deze personages echt interessant.

Mothercopper

Avatar

Uit diverse polls is gebleken dat deze koers van Marvel veel fans gaat kosten. Meer dan 70% van de mannelijke fans zouden hierdoor de films links laten liggen. Het publiek bestaat nog steeds voor 2/3 uit mannelijke bezoekers. Niet slim van Marvel.

Annaboer

Avatar

Ik vond het wel spectaculair om de vrouwen bij elkaar te zien. Mannen kunnen over het algemeen niet hebben als vrouwen ook een held kunnen zijn.

Miss_Mando

Avatar

Zo kunnen we alles uitmelken.. Of gewoon de mannelijke personages of geen andere avengers maken.. Ik zie liever al dat mannelijk schoon op mijn scherm hoor :P

TheOtherOne343

Avatar

Is Captain Marvel niet gewoon Ms. Marvel?

CassidyButch

Avatar

TheOtherOne343

Miss marvel wordt door 4 vrouwen gebruikt als een alias, ze gaan zeker voor kamala Khan.

Mothercopper

Dat lijkt me sterk, mannen kijken graag naar vrouwelijke superhelden.

Master Of Films

Avatar

Annaboer "Mannen kunnen over het algemeen niet hebben als vrouwen ook een held kunnen zijn."
Tenzij je daar (harde) bewijzen van hebt, heb je een verkeerde perceptie. Waardoor jouw statement geen inhoud hebt.

Hebben mannen in het algemeen een hekel aan Ellen Ripley van Alien en Aliens. Of aan Sara Conner uit Terminator en Terminator 2: Judgment Day. Of aan Katniss Everdeen uit The Hunger Games.
Of Diana in Wonder Woman.

Nou kan je wel de mannelijke leden van FT gaan gebruiken voor je statement, maar dat doet het woordje "algemeen" niet eens recht aan toe. Dus dat helpt ook niet.

Je zou gebaat om die hersenpan eens te activeren en een goede karakter studie te gaan doen. Zou kan je de vraag stellen.
Waarom sommige vrouwelijke helden wel bij mannen aanslaan en waarom sommige vrouwelijke helden maar beter in de keuken moet gaan blijven.

Jeroen Pasman

Avatar

Dit is een "Recipe for Disaster"

Ik zal niet zeggen dat het niemand aanspreekt, dat zou te ver gaan. Maar het publiek dat genoten heeft van de gebeurtenissen rond The Infinity Stones wil meer hiervan zien.
We zitten niet te wachten op een MCU dat alléén nog maar over The Kree gaat (Of is dit alweer van de baan ?)
En ook dit plan kan wat mij betreft de prullenbak in.

Ik wil gewoon meer zien van de karakters waar ik van ben gaan houden. Spiderman, Thor, Dr. Strange.......
Waarom duurt het allemaal zo lang, en komen er films die veel minder interessant zijn voor in plaats

En nee : Het gaat er niet om dat ik het niet kan hebben. Vind vrouwelijke helden erg leuk. Vooral Supergirl. Maar het moet geen doel op zich zijn. Het wordt zo geforceerd op die manier.
Vond het ook leuk in Thor 3 dat een vrouw de slechterik was.

Mothercopper

Avatar

@cassidybutch. 67% Van het publiek dat naar captain marvel ging bestond uit vrouwen. Dus niet jokkebrokken dat mannen graag naar vrouwelijke superhelden kijken. Het grote punt in de States is met name de ontevredenheid bij het publiek over hoe marvel omgaat met bepaalde personages en hun totaal geen eer aan doen, ergo totaal ruïneren. Denk hierbij aan de Hulk, Thor, Vision, Drax, Gamorra. Zelfs vrouwelijke superhelden lijken krachtiger te worden dan mannelijke, serieus. Ik lees en verzamel comics ruim 43 jaar en Kevin Feige blijft me onaangenaam verrassen. Het lijkt wel alsof hij een hekel heeft aan bepaalde helden

Sunspot

Avatar

@CassidyButch

Ligt eraan, wat actiefilms/shuperhelden betreft ligt het anders, mannen zien liever mannen dan in actie, kunnen ze fantaseren dat zij het zijn, maar het is ook iets natuurlijks, vrouwen zien er vaak niet goe duit als ze te stoer doen.

Maar het kan wel, kijk naar Scarlett Witch bijv. Is ook iets anders hoe ze het doet,gewoon cool .

Is te hopen dat de vrouwen meer geinteresseerd zijn in dit soort voruwenfilms, want lijkt me anders niet zo succesvol te worden, maar goed, ze zetten wel genoeg coole mannen erin lijkt me, of doen dat gelijk wanneer zo een film flopt, slecht presteert.

Sunspot

Avatar

@CassidyButch

Ligt eraan, wat actiefilms/shuperhelden betreft ligt het anders, mannen zien liever mannen dan in actie, kunnen ze fantaseren dat zij het zijn, maar het is ook iets natuurlijks, vrouwen zien er vaak niet goe duit als ze te stoer doen.

Maar het kan wel, kijk naar Scarlett Witch bijv. Is ook iets anders hoe ze het doet,gewoon cool .

Is te hopen dat de vrouwen meer geinteresseerd zijn in dit soort voruwenfilms, want lijkt me anders niet zo succesvol te worden, maar goed, ze zetten wel genoeg coole mannen erin lijkt me, of doen dat gelijk wanneer zo een film flopt, slecht presteert

NieuwsFilm

meest populair